Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo nad cudima, Siptar kriminalac. Obicno imaju sklonosti za umjetnost i nauku. I super su drzavu Amerikanci napravili od Makedonije. "..u svakom trenutku imalo od 200 do 250 žena spremnih za prodaju". Da Kolumbija, Avganistan, Kosovo, Filipini i ostali americki narko/kupleraji imaju zdravu konkurenciju.
INTERPOL STATISTIKE: 95% Albanace se bavi prodajom bijelog roblja (popularno prostitucija) i drogom. 99% hodza teroristi
Cuj, u XXI vijeku - razvijao trgovinu bijelim robljem, i to djevojkama? Imao, u svaka doba, 200-250 zena 'gotovih' za prodaju ( k'o da se radi o haljinama)? A za sebe ostavljao dvadesetak najljepsih?? Upucati jos jednom 'iz_bliza' u 'vugla'! I to lovackom puskom, metkom za 'medjeda'. I zakljucati mu selo... Sigurno je sigurno.
@pero130 ....Taj. ;)
Danas vozi se BMW, sutra ceka te CZ, ispred kluba cujes samo ratatata Danas imas sve, a vec sutra nema te, tvoj atentat sprema se, krvavi Balkan
E to je profesija Albanaca od 10tog vijeka. Meni samo nije jasno kako Balkanci i Istocna Evropa ih vise ne protjera u Sjevernu Afriku odakele su sljegli.
tu mu je i KRAJ...
Jedan gad manje. Za ovakve nema milosti.
ko ga jebe
ZLO RAĐENJE, GOTOVO SUĐENJE!!!
Dilaverio drogu i zemske!
a sad bacio kašiku
Fahrov brat od strica.
Nažalist,brzo će se upražnjeno mjesto,nastalo njegovom likvidacijom,popunit....Potrebna je sistemska I kontinuirana borba medjunarodnih institucija kako bi se stalo ukraj ovom zlu.
@HamdijiniKmetovi miješaš pojam dobrovoljne prostitucije sa bijelim robljem.Prostitucija je nešto što treba posmatrat kroz prizmu socijalne patologije,prije svega,dok je ovo drugo skroz druga priča.
@HamdijiniKmetovi ok,donekle se slažem,borba sa vjetrenjačama,kao I protiv korupcije.Ipak,mora se I može svjesti na "podnosivu mjeru".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
3,8 godina, to je 3 godine, 9 mjeseci, 5 dana i 24 minute, a u klix-a je to vjerovatno 3 godine i 8 mjeseci 😁
@nirvana1 Hahaha
Nova vlast treba nove mafijase. Ovaj je trajao koliko i vlast sa kojom je bio u sprezi.
MOREL MI KO REC JEL BILA MICA TROFRTALJKA NA CRVENOM TEPIHU JUCE? CUJEM MACA DISKERECIJA JE BILA FALAVAM