Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokopali pola Srbije, plakali na press-u, cvilili ko prasad pred klanje, pa sad problem nekoliko hiljada građana što su na odmorima. Nisu utakmice, politički skupovi I lirtugije problem. Joj sto vujo trenira svoje 🐑🐑🐑🐑🐑🐑. Bravo!
Ostaće Sarajevo prazno ako se sandžaklije odazovu ovom pozivu;)
Blago srbima koji ne žive u srbiji. Ovo je fenomen, nigdje nisu zlostavljani ko u svojoj kući, a pate za velikom srbijom. Šta je srbstvo, nacija ili dijagnoza...
Do dzume
Nakupali su se kao nikad ove sezone u Hrvatskoj.
Koja bijeda od komentara - komentatora . Nakon 3 - 4 komentara mijenjam stranicu !
Super taman kucama d sacekate drugi val i zatvaranje.
Srbi su bez korone zarazen...
@Shqiptarizaražena ti je mama
Srpski gadovi su prvo organizovali utakmicu sa 20.000 ljudi u Beogradu i sve zagadili
Uskoro će početi Treći svjetski rat. Počeće na Mediteranu, proširit će se na Kinu, Indiju, Iran, Europu, Rusiju... Južnu Ameriku.
dobro se borimo sa koronom.daleko bolje od CG gde je katastrofa a ni bh ne zaostaje mnogo.hrvati laziraju podatke.srb najvise testira u regiji i juce smo imali cini mi se oko 120 zarazenih.nekoliko dana smo vezali sa po 60,70 zarazenih.poredeci sa zemljama regiona srbija se bolje nosi sa pandemijom.samo me brine sto se narod opet opustio,ne nosi maske a ocekujemo povratak hiljade turista iz CG I nesto malo iz hrvatske.pre bi otisao u pakao nego na letovanje u hrv
@gooUser1598876403 Mama je tebe lažirala tati. Kad vidiš komšiju, pozdravi ga srdačno.
@gooUser1598876403 pored tolike bratske grcke a grci za najprijateljskiji narod smatraju srbe,pored slobodne CRNE GORE(nije jos ali imaju rok 90 dana da sastave vladu)pa i turske,egipta itd postoje budale koje letuju u hrvatskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To vi samo mislite, da je kod vas "situacija povoljnija".
Eto ,kod vas je uvijek najbolje,najpovoljnije ,najzdravije,najvedrije ,sve naj,naj
Kod vas je "situacija" "bolja" samo jer lažirate podatke.
BALKAN JE CIRKUS !
Svi srbi mrs u tursku