Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće niko sa Srbima, mi smo dejtonom primorani ali neće ni to dovjeka.
Azeri su čekali 27 godina da se vrate na dedovinu , doći će i naš vakat da vratimo okupirani teritorij.
@Camilova_kcer spremni smo sestro, samo da se da znak za finalnu bitku.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Masalah Masalah Masalah ! nogom ga u dupe ...
Bravo Milo, tjeraj kera iz Crne Gore, koji ne postuje drzavu u kojoj se nalazi.Izdajnik Dritan Abazovic misli da ce uspjeti da sprovede svoju politiku pored Srpske pravoslavne crkve.Njegova 4 glasa ce posluziti samo da se Milo srusi.Kad se Milo srusi, SPC ce lako pridobiti jos Milovih poslanika, kada ce Dritan postati visak.I on ce tada morati sprovoditi crkvenu politiku, ili ce dobiti sut kartu.
@VelikaBH evo Srbija proćera Tarzana🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslednji trzaji Milovog režima...
Svaki drugi Srbijanac moze glumit u turskim sapunicama. I to lika sa istoka, iz Anadolije.
Boy ovi Crnogorci se ne sale nema sta pravi djetici
Đavolji narod. Nema mira, i ne poznaje mir. To je njima neprirodno stanje. Iskreno mi je žao poštenih i progresivnih Srba. Ipak, njihov broj neznatan.
Ko vreću za smeće na smetlište , Crna Gora mala ali hrabra.
Po ovoj logici BiH bi trebala pro0tjerati sve ambasadore. Oni ne da se mješaju u unutrašnje stvari, već misle oni vladaju.
@Redvine Ustvari ne misle da vladaju, oni stvarno vladaju
Zadnji trzaji Milove vlade
Pa ja, nisu Crni Gorci Bosanci i Hercegovci pa da ga dudlaju agresoru
Bosna bi tom logikom ostala bez stranih ambasadora.
Opet neki napad na srpsku nejač, nedužnu i nevinu....ccc ceo svet protiv Srba
Zato sto nije onaj pravi Srbin , zbog toga ga tjeraju
I u nas je u svim općinama s većinskim hrvatskim stanovništvom, predstavnik iz reda hrvatskog naroda, Sejdo Komşoglu, proglašen personom non grata, i on kao pravi predstavnik i postovatalj volje svoga naroda uopće ne ide u te općine, i svima dobro.
Vrati će ga Krivokapić za koji dan!
Sada će njega vratiti sr.in Dritan
Istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, besplatno. Vec postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom koju vas mobitel skine klikom dnevno. U mjenjacnicama se iscekuje pocetkom 2021. Provjerite sve informacije u nasem chatu u app. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko trg.play ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).