Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt, jedna "inovativna igračka" zvana DRON, zapali čitav region, otkazuju se posjete, uručuju demarši i note, gore pekare po Vojvodini, a sve na opštu radost dokonih portal komentatora koji imaju "pravu temu" sedmicama! Hoće li napokon pojaviti pravi krivci ili postaje izvjesnije da je "Dron" dobro osmišljena provokacija "tajnih službi". Albancima nije mrzak taj "let iznad stadiona", ali i oni ne vjeruju da su ga baš oni mogli lansirali.
Neznam zasto prozivaju albance da su smrdljivi i da smrde kad si znamo da nema kaljavijeg i usmrdljivijeg bica od srbina pa samo zbog toga je hico htio da ih istrijebi je nisu imali ni gram higijene Albanci su gospoda za ove srbe
U pravu je narod nek demonstriraju,staj terebo neko izac igrad pa da ga ponove tuku igraci navijaci redari i policija,toj genocidna hrabrost 35,000 na 20 tad su oni jaki i heroji.
oca ti smrdine genocidni mada nisam peder,hhahaha tuzlak dje si mame ti ga zbuktam u tuzli da dodjem da sam seb osunetis zubima.
ERO REMIX :>>Što na nebu sja visoko: mjesec je il' DRON ko oko? U krilo mu zastava pada: zastava je il' srpkinja mlada? - Što na nebu sja visoko, nije mjesec nego DRON ko oko! Što u krilu zastava pada, zastava to je srpkinja mlada! - Sađi s njome moj DRONCICU, sađi s njom na stadioncicu, pokraj bistre dunav vode kraj kog hulihani kolo vode, krek i trava gdje miriše, orao ptica gdje skiče, pa je grli, pa je voli dok se sunce ne pomoli. Skokni, daj! Veselo, haj!<< veselo veselo
Isus će uskoro doći,oživjeti Adolfa i otići.
Mozda bi bilo bolje da su na zastavu mjesto crnog orla stavili kornet sladoleda sa dvije i po kugle.Po kugla za Albaniju i Kosovo,pola za Makedoniju.To niko ne bi shvatio kao provokaciju,a mozda bi bio i aplauz ili cak ovacije.
Sandzak je isto na mapi Velike Albanije, a vama Bosnjacima to ne smeta vidim? Ne znam da li biste bili prijateljski i bratski nastojeni prema tom narodu ako malo precrta granice pa uzme recimo malo Hercegovine i Gorazde npr. pa ga stavi u svoju zamisljenu kartu?
Gazeta Shqiptare ..
Smrdonje su napravile 200 milijardi eura ratne stete BiH
Smrdonje su silovale 50 hiljada zena po BiH
nemoj tako o braći
Ko god da su te smrdonje, vidim da su ostavile i trajne mentalne posljedice, patolosku mrznju i opste rasulo u bosnjackom drustvu, sto se vidi po komentarima.
Smrdonje su pobile vise od sto hiljada ljudi u BiH
Srbi i Bošnjaci su brača
Srbi, Bosnjaci, Turci i Albanci su jedna krv
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smrdonje su napravile 2000 masovnih grobnica po BiH
Pa sta ima veze ako su im dali 3-0 ako nece ni boda dobiti od toga?
Jarane to je isto kao da se hvalis sto imas sliku neke dobre trebe na mobitelu, a nisi je ti nikad dotakao. Besmisleno.
Pa retardu sta ti znaci 3:0 (koju niste nikad ocima vidili) ako neces dobiti ni bod i ostati kuci? Dok ti gledas neke razlike, svi ostali ce gledati bodove osvojene. Eee moj rodjo, ta "razlika" ce svakako biti 5:3 za Albaniju nakon sto gostujete kod njih.
Ocekujte sutra - buhtla 5KM :D
Zalosno je da Bosnjaci podrzavaju jedan narod kao sto su Albanci...na stranu politicka mrznja prema Srbima, ali stati ovako u podrsku njima je vjerovatno vasa sopstvena nesvjest i vjerovatno i ne znate kakvi su oni, vec eto jedino vam je zajednicko da mrzite Srbe. Tuzno. oni rade gore od onoga sto Srbima prigovarate-pa gdje je tu standard Bosnjaci? Prave mape Velike Albanije i nerede u svim okolnim drzavama, od Makedonije do CG.
Odakle ti ideja da Bošnjaci podržavaju Albance.... Ono sa dronom na stadionu je više smješno, prosto je nevjerovatna paranoja nakon svega. Treba li sada za odmazdu bombardovati Tiranu zbog trivijalne političke provokacije? Kakva Velika Albanija, kakvi bakrači, ako je to stav neke grupe, nekog idiota, pa nije državni STAV Tirane. Albanija je u NATO i ne može imati terittorijalne pretenzije.... Više brine zahuktavanje antiAlbanske histetrije u samoj Srbiji a i političari i nisu nešto radi smirivanju tenzija....
chavez "dosjetke" nisu uvijek odraz zrelog razmišljanja. Jasno je da u današnjem vojno-političkom ambijentu ne postoji nikakva ozbiljna prijetnja "Velikom Albanijom". Nije postojala ozbiljno, ni u periodu poslednjih 50 godina, a stalno smo zaplašivani "Velikom Albanijom". 3. Prizrenskom ligom itd. Jedini projekt, "velikih država" na Balkanu, i u Evropi nakon WWII su započeli Milošević i Tuđman, što je rezultiralo krvavim ratom između Jugoslovenskih naroda, i uništavanjem SFRJ... Albanijia nije nikada okupirala ni komadić Srpske teritorije a pogotovo Jugoslovenske. A Kraljevina Srbija jeste okupirala Albaniju, baš na današnjii dan 25. Oktobra 1913, pod pritiskom velikih sila ta okupacija je okončana.
poznato je da albanci imaju, ako ne najjaču onda među najjačim mafijama na svijetu. tu mislim na organizovanost, rasprostranjenost i naravno surovost. platini bi trebao pojačati obezbjeđenje narednih mjeseci.
Podrška i od mene 😉
Podrzavenjem kosova bosnjaci daju rs i herceg=bosni pravo na nezavisnost