Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija sumrak covjecanstva na Balkanu. Samo se drogiraju, locu rakiju, pozivaju na ubijanje, lazu, ne peru dupe, hodaju obuveni po kuci, svadjaju se sa svima. Ne znam sta drugo ocekivati od nekoga ko se tako ponasa.
E cuj ne peru dupe.. joj gluposti haahaha sve stoji, al kad neko ovo doda tacno znam cijoj brigadi pripada
I deru klempu hehe
Otvoreni fašizam
Aktivistica Aida Ćorović šeta po Beogradu i pravi sranje. Za taj svoj posao uzima mjesečno oko 5000 eura. Nije loše. Bolje to nego da šije gaće u Novom pazaru.
Pravi sranje,a nije sranje crtanje murala ratnim zlocincima i monstrumima?To je pozeljno,jel tako?Bolesni Srbi.
Jedan obicni dan u Srbiji..
Aktivistica iz Sandzaka, ne Srbije. Ako oni uporno forsiraju Republiku Srpsku, a ne Bosnu, zasto mi Aidu trpamo pod Srbiju, a ne Sandzak?
Budalo to je potporni zid nije kosovo...
Problem sa srbijom moguce je rijesiti jedino podjelom i okupacijom na 100 godina. To jednostavno nisu ljudi.
Možete joj popuiti djoku!
Kao drustvo Srbija je dotaklo dno. Cast casnim izuzetcima. Za ostale koji jasu na sovinizmu - molite se Bogu dok nije kasno.Hriscanstvo je vjera ljubavi i tolerancije.
Dno dna u srbijanskoj koreji ...:(
postoji li mracnije i degutantnije mjesto od srbije.. a steta, jer je to tako lijepa zemlja...
Osim Bg i NS, sta ima lijepo u toj primitivnoj zemlji
Sve Jajare i Kukavice.Hrabri samo na slabijima 🙈
ne mogu da shvatim koji je to sklop koji pravi murale o takvim likovima. pa gdje su im pisci sportaši, pjevači, umjetnici...
Nikad neće shvatit šta su izgubili, a daljnjim nasiljem izgubit će i još mnogo više. Umjesto da plaču za svojim postupcima, oni se i dalje kur*e.
Ovi srpcici lece frustraci preko tastature , drustveni mreza , tribinama , transparentima , grafitima , koreografiama , muralima ... i laze sami sebe samo da im bude lakse a sto je nazalosnije je to sto veruju u sopstvene lazi ... srpska posla ... SELAM iz Kosovo "je srbija" ali samo na vremenskom prognozu na RTS-u :)
Smeće!
zid od 100 metara na granicu cijele Srbije je jedini nacin da se cuvama od ovog srednjovjeknog sumraka