Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek gadja, gospodji skupiti pare i uplatiti iznos
I puniti budžet onih koji čuvaju mural Sratka.
@BosanskiSpijun Sratka Patka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo polako i smrt fašizmu.
Pa šta? U svim nomalnim državama huligani se kažnjavaju.
Eupm sve je naopako
To je ta srbija-zlocinacka srbija koja prikazuje pravosnazno osudjenog RATNOG ZLOCINCA ratka mladica kao nekog heroja i koja je pruzila utociste brojnim presudjenim i nepresudjenim ratnim zlocincima. Zlocinacka srbija.
Srbija je teroristicka drzava, drzava ratnih zlocinaca, drzava koja je osmislila i podrzala Genocid u Srebrenici, drzava koja je podrzavala ubijanje civila sirom Balkana godinama, a prodala je svoje "srce" i podvila rep cim je naisla na jaceg. To je primjer drzave siledzije, koja samo kroz silu moze da zadovolji svoj ego, ali samo oko je druga strana nenaoruzana i u jednocifrenim ili trocifrenim godinama... Inace, samo cvile i cvile i cvile...
I ove divljake pustiti u EU?!?! Pa ko je lud ovdje
Otvorit račun i da skupimo novac i još duplo vise da može jednom još da gađa
Aida ima da odere Srbiju na međunarodnom sudu, plus blamaža do neba!
Fašistička zemlja Srbija
Jadan je narod koji ovakve stvari mirno gleda, a jos jadnija drzava u kojoj su murali ratnih zlocinacazasticeniji od aktivista i boraca za demokratiju i ljudska prava. Tuga do neba!
HEROINA🌹
Eto ti države. Kažnjava one koji se protive veličanju ratnih zločinaca i psihopata, a ne one koji slikaju i čuvaju te murale. A čuva ih naravno policija u civilu u saradnji sa navijačima. Belivuk i ekipa.
fasisticka zemlja
Podrska Aidi!!!!
Cetnokratija na djelu bez krsta i tri prsta nema ni Srpstva. Mladic heroj a nasi pljuju po Mahmuljinu, Alagicu i slicnim. U Sarajevu moze i 3 prsta od minista, moze i orgijanje cetnistva pred sudom, moze i harmonika u predsjednistvu sa pjesmom da te nije Alija. Moze se primati plata a mrziti drzava. Sve je nama ovo nasa borba dala da sutimo i trpimo sve navrdeno samo dokle.
Jad i cemer od drzave... Jad i cemer...