Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj da vi vidite kako radi emp i ometač signala, tada ćeš ti nanu svoju samo pratiti.
Kontrola drzave mokri san svakog psihopate koji je dosao na vlast.
Policija i Prointer KRADU lične podatke?! Ja imam rješenje... 👉https://youtu.be/KAc-b4azASI 👈
Haloooo korektor???
veliki brat te prati
Nađe li on on one € što su bile namijenjene za kupovinu stana u BG
Guli, nismo bolje ni zaslužili
Sta je sa nezakonitim eko testom kojeg naplacuju i to 35 KM i niko se ne buni a ovome ce se lako stat u kraj samo malo skalpelom narezes stiker i prekines niti antene
Mozel se taj stiker sprzit elektrosokerom da mu pregori cip
Clanak pun neistina i gluposti. Preko RFID vas niko ne moze pratiti na nacin na koji vi mislite. To je obicni RF tag, poput uredjjaja za naplatu auto cestarine, samo druga tehnologija. Mogu Vas pratiti na nacin da na odredjene pokacije psotave skenere koji ce skenirati RFID tagove (vozilo mora proci 2-3 metra od antene). Na taj isti nacin Vas vec prate sa kamerama koje detektuju tablice i znaju ko je vozac, te znaju da je to vozilo bilo tada na toj lokaciji...
Ama koje praćenje, prate nas na sve načine. Ovo je samo da se pare uzmu na nabavci stickera, pa tako političari dobiju keša jedan milioncic, pa kesom kupe stan u Beogradu, prave vile, brodice, kuravama, pare za drogu malo dilanja prebacivanja, malo svojim poslusnicima, pa ne moze im preko računa plaćati treba keša.
Hee kako će letiti ti stickeri u smeće. EMP, ometači signala i GPS-a ma naći će raja rješenje. Drzava nam go raccku
Prema Derventi ima neki blic, koji je postavljen na stub,izludi od blicanja.Pregorit ce ubrzo.Kao navodno kontrola registracije i vezanja pojasom.
Vi bas hocete da Prointer propadne sve zajedno sa Igorom.
imate aplikaciju pustite obične ljude klošari.