Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU se sere po ovim fasistima malim.
Joj pa izdase ih njihovi hahah
Nek Covic cuva RS, a mi cemo glsat za Zeljka Komsica
Opalite samarcinu toj ludoj trojci,,Milanovic,Plenkovic i Covicu,
sve isto ko 90ih, samo druge uloge: Srbi su Slovenci, oće van, Muslimani hoće unitarnu državu i 1 gerđanin 1 glas, ko srbi nekad, Hrvati su ok s federacijom, al ak naide oće van, EU glupi opet i ništ ne kuže Svi znamo kako je završilo> ništ nismo naučili...
presuda ovakva ili onakva, ustav kaže ovo ili ono ..... ništ ne kužite; imate jedan nezadovoljan narod i to je bitno, i to onaj koji vam je zbrinuo 400 000 izbjeglica 90ih i oslobodio državu...
Od kako je uvedena "konstutivnost" i "vitalni nacionalni interes" u BiH je nestalo trećina stanovništva svih nacionalnosti. Zašto? Zato što ljudi žele bolju perspektivu, a nacionalni torovi odgovaraju samo isključivo političarima, da mogu zaokružit svoju vladavinu i privatizirati svoj dio države. Mheee
Ne budu li Bosanci imali pravo kandidature besmisleni su izbori,nedopustivo je da Bosanci u Bosni budu manjina.
Pravi rusitelj Bosne je zapad jer je zapad kreirao Dejtonsku Bosnu i zapad se i dalje sastaje sa sankcionisanim politicarima od strane istog zapada. Zapad je taj koji salje svoje emisare ovdje da budu zabrinuti i umjesto sto pricaju sa institucijama, oni daju legitimitet ovim etno poglavarima/ krimosima kao da oni drze primat nad Bosnom... Zapad vuce sve konce.
Sta ce se ba promijeniti na tim izborima. Opet ce nacionalisti pobijediti. Opet ce biti ista prica poslije izbora. Opet ce biti opstrukcije. Sudeci i po komentarima. Proci ce puno vremena dok mrznja nestane.
Ovi iz HDZ-a sa obje strane se neće smiriti dok ne naprave neko se...nje pred izbore....jer svakako nemaju šta izgubiti...idu na sve ili ništa....politika Zagreba+Beograda se neće promjeniti prema BiH...ista kao i proteklih 30god.
Milanović gori od Tuđmana...Ovaj drugi igrao u rukavicama nikada nije javno pričao bljuvotine kao ovaj prvi ..Ali sve ima svoj kraj i granice ...Ovaj prvi ih je davno prešao.
a ništa ne rekoše za kmečanje čovića i hdzea? HAHAHAHA
Hrvatska se fura da ima jednako pravo glasa kao Njemačka, Francuska i Holandija. Dobro je da je skontala u ovoj priči da je u grupi sa Rumunijom i Bugarskom kao što ćemo i mi biti kada uđemo.
Znači Ursula dolazi u ceremonijalnu posjetu. Dobro Milanović pogodi.
Čović na aparatima.
Jel na Sebijinim ili Novalicevim 😂
Kad će hafiz Komšič efendija napraviti raspored predizbornih skupova u Hetcegovini.
@tiramola, prvo ne poredi "hafize" sa bilo kim a drugo, Komšić ce opet da sedi u Predsednistvu.
Kako mogu biti pošteni kad nisu u skladu sa presudama suda u Strasburu, Ustavnog suda. Pitam se zašto EU siluje.