Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmjenu ustava i vanredne izbore, sve raspkovat pa da vidimo ko ce sjest u fotelje …
Suplja prica. Nema od ovoga nista jer se bez kluba Hrvata i HDZ-a ne moze mijenjati Ustav.
Po ovome osta Xorka krafkih ruksva pa gavrilo nerkk forro nemaju ni parlamentarnu vrćinu izgleda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
katolici ovo nece dopustit jer su pokvareni
kakve vjera ima veze sa bilo cim? seljacino mrtva pokvarena
Nevjerovatno da svi nešto laprdaju , kao predlažu i slično , a niko da pošteno kaže da je osnovni problem što Bošnjaci več duže vrijeme nameću Hrvatima ( ne HDZ-u koji smatram velikil zlom za Hrvate ) ko će njih predstavljati ( Komšić ) . Bošnjaci od Bakirovog prebrojali smo se upregli sve snage da na mala vrata hinjski proture jedan čovjek jedan glas i izbace Hrvate iz države . Naravno da to nikad neće dozvoliti ne HDZ nego Hrvati .
Clan predsjedništva bilo koji po ustavu predstavlja državu prema vani a ne narod. To se pročita i nauči. Ne bira se predsjednik da bi se tukao sa drugom dvojicom.
Nema vlade bez SDA dilema je samo hoće li imati 8 ili 5 ministara.. Ovaj NES I SBIH na klackalici svima su bitni. JEDVA PRESLI CENZUS A ulaze u vlast u svakoj varijanti. Prije će SDP ispasti nego oni.
Samk jako
Novi izbori bi svasta donijeli, svasta.
semiru efendicu malo sto je unistio sda pa sad hoce i čitavu drzavu da uništi
Inicijativa ide na glasanje, da vidim ručice sdp uhljeba, kiflinih uhljeba i one dječice iz ns-a. E hajde pa da istjeramo jednom na čistac ko je ovde blokator. Ako dignete ručice onda da vidim kako ubjeđujete uzp partnere da se treba postovati demokratska većina.
Zasto se SBIH i NES ne ujedine. Ova dvojica predsjednika uvjek u javnost idu kao bracni par.
E bravo, ima i racionalnih ljudi u strankama Osmorke. Izmjeniti ustav i ponoviti izbore je trenutno najrealnija opcija.
Bolje usvojite da se kriminalna Sda zakonom zabrani, ali kako ce to uraditi njihovi hamali iz Dfa.
Neustavno i nedemokratski je zabraniti volju jednog naroda u BiH.
Tako je postavite barem jedan uslov covicu
bez kluba hrvata i Hdz se nemoze nista a bez kluba Bosnjaka se moze sve, jako zanimljivo
Novi ustav, jedan predsjednik, ukidanje kantona i uhljeba na kantonalnim pozicijama. Pa gdje puklo da puklo. Ako treba i najgori scenarij, dosta je vise hebavanja u zdrav mozak!
znači po ovom prijedlogu vlada federacije bi mogla biti formirana već sutra, ako se čak i df slaže pa ko onda blokira bog te mazo..sda, šmit??
Pa ovaj nacin nije prihvatljiv za HDZ,jer se u toj racunici vlast moze praviti bez njih a samim tim to nikad nece proci upravo iz tog razloga!
HDZ blokira. Oni ne zele da izgube tu mogucnost blokade. Zato oni ne podrzavaju dugorocna rijesenja ili sad ovo .... ali ce se sa ovim prijedlogom pritisak na HDZa povecati.
A na ovu temu polide UZP i ovi njihovi vazali iz osmorke, nema toga da sw dozivotno uhljebite nema tih vremena ili posteno ili nikako evo SDA se slozila ne mora biti dio vlasti samo donesi trajno rijesenje , posteno ... Al ne valja vama nista ssamo daj meni e pa nemere ...
Svima je to jasno. Ali sa vakvim prijedlozima se povecava pritisak na one koji podrzavaju UZPa. Na Schmidta, na 3ku i na americku ambasadu.
Bravo SBiH i NESS Nek ovaj narod vidi ko je za blokade a ko za normalnu drzavu A i SDA ce u opoziciju