Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes naso britancima dati pare na cuvanje.
ma ovo je hibridna operacija preko medija (bbc, the guardian). Nema niti jednog lidera sa zapada ...
Narod jede slamu, vlast na ime srpstva i patriotizma obrće. Crkni narode, stoko glupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Banda i bagra, ista prica na cijelom Balkanu, a glupi narod rezi jedan na drugog, dok se ovi na vlasti ludo bogate....Narode, tupane!
Meni je zao ljudi koji zive u Srbiji, a razmisljaju svojim mozgom.
Sindikat Političara BiH iskazuje punu podršku kolegama u Srbiji i Crnoj Gori, pogođene aferom Pandora i grubim miješanjem novinarske rulje u privatne i finansijske živote naših kolega. #JeSuisSinišaMali #JeSuisMiloĐukanović #JeSuisMiloradDodik #JeSuisDraganČović #JeSuisBakirIzetbegović
Sve je ovo priprema za veliki reset, novi svjetski poredak! Uskoro počinje hajka i lov na političare i sve one bliske njima koji su sarađivali u bezocnom pljačkanju! Zatvori, električne stolice i vješala će biti puni političara i njihovih saradnika a onda svijetom počinje da vlada nova svjetska vlada!!!
Srećom pa mu nije prezime "Veliki" koliko bi tek tad sakrio🙄
Jednostavno je, narode! Papiri će se pojaviti za one koji su protivnici onima koji imaju veće papire. Robin Hood ne postoji! Odnosno ako postoji, onda je kod Djeda Mraza.
Vuciceve postenjacine:) Sve go lopov
Neobično da se gosp Djilas nigdje ne spominje 😜
ovo u bugarskoj je sitno, koliko ima u beogradu na vodi
Ponabijati na kolje redom....da krase balkanske ulice😂
Ma jok, nije istina, Pink TV nista ne prikazuje, Vucic je nevin..😵
Sa informacijama ovakve vrste zapad manipulira odnosno drži u šaci ove naše probisvete, samo što narod nikad neće prihvatiti stvarnu sliku . Pa BiH elita svu lovu stečenu nezakonitim radnjama oretvara u nekretnine. Zamislite dečkića od 11 godina ca a ima vikendicu vrijednu 100 000 eura, ali nije ba babi i babo je siguran
Treba biti talenat pa sakriti 24 stana. To ni David Copperfield nije nikad uspio u svoj vakat na vrhuncu karijere. To ti je čitava jedna zgrada. Svaka mu čast kakve trikove izvodi ovaj malac.
...bit ce materijala za Zorana Kesica.
Ma prepro ga je kesic na ruke vise puta zbig stanova al ce biti opet *exa 😂
...24 stana jbt...koji gospodin...i sve to kupio od svoje skromne plate.
Jel' Đilas i dalje tajkun? Ima noćas Đilas da se pocrveni od zavisti šta su ovi nabrali.
Jel neko misli da su ' rudari iz GB-a ' stranci ili SDA igraci from Kalesija??? JEDAN VARES ZA BAKIROVE JATAKE.HVAAAALA.
Ovo ti je tipično što narod rekao kad ga gladan klinac napravi. Ko to može spavati na 26 kreveta al pohlepa je čudo.
Kada se tih 26 kreveta konvertuju u eVre onda dobiješ milione zato što se nalaze u luksuznim sobama na morskoj obali.