Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Majke enklava Srebrenica i Žepa traže od Tužilaštva BiH da po istom aršinu i u što kraćem roku podigne optužnicu protiv Aleksandra Vučića" ...ja se izvinjavam, uz duzno postavanje, zar niste vi kao Majke Srebrenice istog tog Vucica zakitile Cvjetom Srebrenice i pozeljele mu dobrodoslicu na 20-godisnjici?...pa nemojmo da budemo toliko licemjerni
To su naplatile. Sada nova rata za Orica itd
Što ti je čudan naš čovjek.. U sve se živo razumijemo.. od prava do politike... astronomije, religije, poezije.... filma, mode... U praksi nismo sposobni ni šibicu da napravimo... živimo na slavi i predanom radu nekih prijašnjih generacija.... Zločinima neka se bave Sudovi, a ne mediji, stranke i udruženja....
Sutorina je naša. Trst je naš. Orić je nevin.
Toliko o četničkim optužbama... http://facetv.ba/novost/10538/ekskluzivno-detalji-iz-laznog-svjedocenja-protiv-orica
Svašta se piše.I što ima i što nema nikakve veze s mozgom. Ovo je manevar srbijanskih političara da umanje oštricu mača koji visi nad njima. Treba im po svaku cijenu neko ko će biti osuđen za nešto u Srebrenici. Treba im to radi pariranja presudama o genocidu.Nije Naser njima bitan,on njima služi samo kao sredstvo da mogu reći (ako bude osuđen) da je prvo počinjen "ratni zločin" nad srbima.I onda njihovo klanje i ubijanje Bošnjaka predstave kao logičnu sovetu.
Vidiš feluga jarane,i Naser je nevjernik zato se i ne zna ko je sta uradio,jel kriminalac ili zločinac,a ključno je sto ste nevjernici.
Srebrenica, Orić, Alija, Bakir, Dodik.........svaki dan o tome......hebem vam mamu pa dokle vise.
Uz dužno poštovanje, Majke ne trebaju davati nikakve izjave koje se tiču optužnicaprema drugima, već samo što se tiče optužnica za počinjeni genocid.
Nažalost Tužilaštvo BiH traži zeca u pogrešnom grmu. Naser možda nije kriv za zločine koji mu se stavljaju na teret ovom optužnicom, ali bi se zasigurno nadležni trebali pozabaviti njegovim mutnim i kriminalnim radnjama poslije rata, zahvaljujući kojim je dotični i mnogi slični njemu stekao brojnu imovinu, čije je porijeklo u najmanju ruku sumnjivo.
Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno - prezumpcija nevinosti.
Naser Oric kriminalac, treba mu sve oduzeti. Pricaju u Tuzli svasta o njemu, kako njegovi telohranitelji napadaju, cim ga neko krivo pogleda... itd.... STRASNO!!!!!!!!!!!!
Biće haman bolje da se predao Beogradu...
sve stoji i ovo i ono, ali što je on meni zgodan..može li kako da mu ja presudim, živ ost'o ne bi garant, svi bi bili sretni, pravda zadovoljena, a njemu bi bilo herojski "živio kratko, umro slatko"
Hahahahaha, grohotom se smijem Majke enklava Srebrenica i Žepa zaključuju da će tražiti smjenu svih tužilaca iz Odjela za ratne zločine ukoliko se nastavi praksa rada na manje značajnim predmetima.
Pa digli ih pa se nafurali da su glavni . nas ostale ko J**E kad si ziv ! E kako ce se usmrditi kad izadje na vidjelo izdaja srebrenice , sto znaju zato ovako i reaguju !
E nene da znate (ili se pravite da neznate) koliko je taj "heroj" zaradio na ratnom profitu a poslje da nepricam . Zalosno je jer su one izgubile najblize mozda bas zbog njega , nije se udostoio javiti svojim saborcima da se sprama pokolj ,vec pokupio sebi bliske i nagulio ! Nadam se da ce jednog dana i on odgovarati sto za ubistva u ratu , izdaju i kriminal poslje rata !
E napisah onomad svašta ružno na račun srbije i švice. Ne zarad oriča več načina kako to uradiše. Šta sad kad smradovi sarajeva pokazuju svoje pravo lice????
"Majke enklava Srebrenica i Žepa"... stvarno ne znam čemu služi ovo Žepa ovde. Pa niko nije stradao kad je pala Žepa, dajte utuvite to u glavu. Što je najluđe, nekoliko stotina muslimanskih boraca je preplivalo Drinu i predalo se vlastima Srbije. Sledećih nekoliko meseci su sedeli u halama neke propale fabrike u Braneškom Polju kod Šljivovice, i tu dočekali poptpisivanje dejstonskog sporazuma. Većina je odabrala da ide u inostranstvo jer su se plasili da ih u BiH ne tretiraju kao dezertere. Zato, dosta više "Majke Žepe".