Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vozac autobusa uzme stvari u svoje ruke,kukala nam majka!
Nevjerovatno koliko hrvatska dijaspora u BiH ima uticaj na izborima u Hrvatskoj i stalno im nameće predsjednika.
Ne mogu istovremeno Hrvati u BiH,biti i dijaspora i konstitutivni narod...dijaspora nije nigdje konstitutivna.
Oteće on ,da izvinete,ku..inu!!!
Sva tri mjesta dijaspore uzmu hercegovački Hrvati, nikad neko iz USA, Njemačke, Canade. Neki nisu iz BiH nikako, kao npr. gen Glasnović, samo ratovao u BiH, a sad Rojs samo rođen u BiH, odavno otišao.
Otet ces ti moj k....c, zar jos nisi umro pajdo.
Samo mu je jedno ok što reče ovi ni ukrali i bogu nogu
Ne mogu istovremeno Hrvati u BiH,biti i dijaspora i konstitutivni narod...dijaspora nije nigdje konstitutivna.
Kad ce vise ovi aveti iz 90-ih da se maknu iz politike, vazda kopaju i rove u proslosti
HDZ uzima sva tri mandata.. Rvati ercegovci će ti zaboraviti sav tvoj doprinos u ratu..
Nebitan lik.Borba protiv HDZ u Hercegovini je borba protiv vjetrenjaca.A to sto si Suskovac necemo ti psovati jer si nedavno dozivio porodicnu tragediju.
Za vrijeme Domovinskog rata Bošnjaci su sudjelovali sa 25.000 boraca, od toga je poginulo njih 1.187, za 82 Bošnjaka još uvijek se traga, od toga je njih 3.500 invalida Domovinskog rata, a 540 ih je teže ranjeno i invalidi su prve i druge kategorije. https://www.aa.com.tr/ba/balkan/zagreb-predstavljena-knjiga-sje%C4%87anja-bo%C5%A1njaka-na-sudjelovanje-u-domovinskom-ratu-u-hrvatskoj-/2407486
BAJKE!!! Na popisu su sve branitelji s arapskim, turskim i perzijskim imenima!! Što znači bilo je ne samo Bošnjaka nego i velik broj Albanaca kao i Hrvata s imenima Alen, Jasmin, Damir...pogotovo Albanaca zapovjednika i generala najpoznatiji bio Rahim Ademi dok Bošnjaka nije bilo ni jednog. Na popisu stanovništva 1991 nije živilo više od 40'000 Bošnjaka u HR a ti nam hoćeš reći da ih je 25'000 branilo HR!? NE SRAMOTI SE!!
Na popisu 1991 se ni pola Bošnjake tada nije pisalo Bošnjak većina kao jugosšloveni ili neopredijeljeni i ovo nisu moji podatci već hrvatski. Uglavnom više ih je bilo nego bosanaca katolika koji se sad izjašnjavaju kao Hrvati
Znamo ki koja je on frakcija, daleko mu kuca
Kakav je ovo nepismeni coban. I on se nesto pita.
I ovo je žešći čoban 😁
Da ga adeze t€r0risti ne roknu ko Leutara?