Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mars kurvo *** ti majku ti i Takvi ko ti su najgori gori od bilo kojeg zlocinca Kravo pogledaj kako se sudilo Zlocincima poslije drugog svijetskog rata
jbt sta je bio problem da se govna iz zatvora prebace u pritvior i da tu cekaju ponovno sudjenje, posto su svakako osumnjiceni, a u tom novom sudjenju svakako nece biti nista novo osim sto se treba izmijeniti par pravnih kvalifikacija sto je principu - nije sija nego vrat! Ovako, samo sto ih jos nisu zamolili da pobjegnu u Srbiju!
Dobrovoljno se prijavljujem Sudu BiH da ću u idućem sukobu na prostoru BiH ubijat izdrkanu svetosavsku kuroslavnu paščad bez obzira na spol i dob i trpat paščad u jame...
ma,piČka si ti.
Ma jašta sam hahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UH HEBO TE-OVA VEC PROLUPALA !
Ovi bi ba givikt razvalili a ne ovaj jad od države. E koga je ovaj ludi narod '91 i '92 pustio da ga vodi i u rat uvuče. Tačno samo atomska liječi od ove bolesčuge.
naravno da joj nije poznato...a zasto bi i bilo?....nece ona vracati kredite za obestecenje osudjenih :)))))))