Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pre brza izjava bake mi idemo yugom
Prebrza*
Beg je tu da reaguje i da štiti ljude.Necemo valjda to očekivati od nase stranke
Više se brine za Arape nego za probleme naroda kojeg predstavlja
Bake predstavniče visoki muslimanskog bratstva i inih sranja, mani se Palestine, bolje ti je idi u Beograd i otvoreno razgovaraj sa Vučićem o problemima i odnosima ta kako da više nikad ne nastane zla!! Mani se Palestine, Hamasa i Fataha, oni svoje probleme nisu u stanju i neće da riješe. Imaš ti svojih problema neosoljeni!!
Mrs yebo te çaça
Ako sad Natenjahu ne stavi prst na čelo neće nikad.
Pobrini se ti riđobradi debilko za svoje probleme,ostavi bliski istok njima, mnogo se oni brinuše za nas, k'o za lanjski snijeg!
Ti si gori za Bosnjake nego ovi radikalni Zidovi za Palestince
Briši debilu...
A ti i tvoja ti hanuma ste oličenje civilizovanosti 😂
Hebo te on
To ti ga ispadne ovako.Srbi i hrvati imaju lidere ferari i mercedes A nas zapao yugo i stojadin . Hajde se ti tu.izbori😊 Zato smo tu gdje jesmo. To vazi i za sve deugo u Bosni gdje je Sda Sve neka losa auta osim privatno.
Izgleda Bake platio klixu ovih dana malo reklame
Da se hoces pobrinut za svoj narod...ovdje te niko ne j... a kamoli gdje drugo u svijetu
Bakir se opet bavi svjetskom politikom a tamo nema više poena za lokalnu politiku.
Mir kmetovi kad beg govori
Dobro bola, sta erodogana kopiras
Na svu sreću SDA i Bakir negovore više u ime većine Bošnjaka.