Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KALABIĆ JE OBIČNI ČETNIK!
I sad ti mislis da si mu rekao nesto ruzno...
Ne bih se složio, on samo radi za svoj džep. Dodino potrčkalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I vise je nego ocigledno da ovi iz RS-a ne zele u NATO. Svaki pokusaj negiranja ove cinjenice je suvisan!
I vise je nego ocigledno da ovi iz RS-a ne zele nikakav napredak!
Zlatni sin 29.08.2013. u 12:57 Odgovori 81Kako da ne dodje do rasprave kad ovi idioti od ljudi iz SDA uvijek pokusavaju da nesto opstruiraju i kod nas dokle god se bude ovako preko ledja gradjana nadmetala jedna stranka nad drugom,ovdje nece biti boljeg zivota i svaki dan cemo tonuti Da ti nisi Zlain sin a ne Zlatni nesto mi blize da si ZLAIN.
"Priču o referendumu u RS-u pričaju oni koji ili ne znaju stanje stvari ili se prave da ne znaju. Ukoliko i bude referenduma o ulasku BiH u NATO on će biti održan na nivou države, a ne na nivou entiteta ili bilo koje druge organizacione jedinice unutar BiH. U NATO ulaze države, a ne entiteti". Entitet tj. organizaciona jedinica države BiH, bolje reći njeni predstavnici, pokušavaju da sugerišu neukom narodu kako će oni provoditi neki referendum. Srvar je opet jasna: Referenduma neća biti. Radi se o bacanjuprašine u oči napaćenom i osiromašenom narodu, prije svega u entitetu RS.
"Mislimo da je rješenje, jer nema konsenzusa, da Pravobranilaštvo BiH na osnovu Međunarodnog ugovora o koncesiji koja ukazuje da je ova imovina vlasništvo države BiH, proknjiži ovu imovinu na državu BiH. Nakon toga, ovaj parlament može uraditi šta hoće s njom, prodati je, pokloniti ili šta god". Svar je u potpunosti jasna, ako nema konsenzusa onda neka Pravobranilaštvo BiH postupa po automatizmu tj. službenoj dužnosti.
Hocu i ja za 5000 km plate plus odvojeni zivot da se malo bavim intelektualnim akrobacijama.
Moras imati kao prvo skolu zavrsenu pa onda da napravis stranku i najvaznije narod te mora izabrati eto kako se dobija plata od 5000 km i mogucnost izvodjena intelektualni akrobacija.
Vidim ja u parlamentu sve neko posteni i radni ljudi.valjalo je krvavo raditi da se dodje do tog mjesta.
Bolan ne bio Džaferoviću, gdje Kalabić može izvoditi intelektualne akrobacije. Pa to je ofureno krme koje samo može skvičeći trčat pravo.
RS pokusava da zaustavi put BiH prema NATO-u govoreci da ce se glasati referendumom na nivou entieta, a prave se da ne znaju da se glasa na nivou drzave. Klasicna spletka, mi branimo oni napadaju........ narode stoko !!!!!
I sad cete vi pokusati u medijima okriviti SDA.
Ne nego ce se sad javiti "patiotska" SDA i reci da o ulasku u NATO treba da se glasa na drzavnom nivou ( sto je jasno i macki sto hoda po cesti ) a optuzit ce RS da zeli i to glasanje svesti na entitetsko. Onda ce reci dok je SDA u vlasti mi to necemo dozvoliti i branit cemo BiH. Sta ti to govori? Ono sto sam ti rekao gore u komentari, RS NAPADA, A OVI BRANE. Klasicna prica 20 godina zelenasa i dodikovaca, a narod glasa za "SVOJE". Nemoj biti glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sviđa mi se naslov,....."intelektualne akrobacije"........ ???
Ma boli ih dnevnica ide...a dogovora nikakvog..oni kad izadu napolje odose opet na kafenisanje!!
Trebao sam se i ja uključiti u raspravu, imao bih svašta za reći!
ti mozes samo po klixu laprdati ;)
@profesorica1 Pored vještina na Klix-u, imam velike vještine i sa klitorisom, profesorice..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kako prezivjeti? FB vec 10 minuta u prekidu...
Ma, samo da se hoće i kod nas otvorit H&M :-)))))
koji skup profesionalnih jebivjetara,zalosno
Tek kad se pobiju onda ću im vjerovati da zaista rade nešto.
da nije žalosno, bilo bi smiješno :(