Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da je Tihic bio na lijecenju u njemackoj,za njega ima love koliko hoces,uh boze,ubice me ova nepravda!
Tako to ide, one je nešto , a ona niko i ništa...je.bem im državu kretensku!"
Pa nije se Tihic sam izabrao, ne znam sta kenjate vjecito protiv drzave i ovih sto su na vlasti a mi ih sve birali. Ohanite malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ljudi, upamtite jedno, "Male stvari čine život, a život nije mala stvar".. Pomozite, koliko je to moguće u okviru vaših mogućnosti..
Bravo Turčine
Fazon je u tome da će prije pomoći oni koji su u mogućnosti izdvojiti 5 KM prije nego oni koji mogu izdvojiti 50. A nažalost bolest i glad svuda oko nas :(
i nakon svega ona je optimista, cestitke curo...
daje bolest da bi roba ocistio od grijeha
Bolan kako ce se nadat dobru a nepadas na sedzdu onom ko te stvorio
Venesa pocni klanjati Gospodar lijeci svaku bolest
A i daje.
Bog vas ne ubio umiru vam djeca a vi Bosnci ko Bosanci. I ne krivi te politcare, vi ih vec 20 godina sami birate.
Jadna djevojka. Yeb.. ti narod koji voli dati lovu pašćefilima da mogu izležavati guz..ove po NVO-ima i da laju po portalima. Hrabro djevojko - hrabre i optimistične sreća nikada ne napušta.
Zelim joj brz oporavak sve dok ima dobrih ljudi bice i para,5 po 5 pa skupice se nesto. A sto se tice Tihica, jesmo ih sami birali ali koga izabrati kad su svi isti. Nemas za koga glasati.
Ne sjećam se od čega je djevojka bolovala, ali kako mogu zaključiti taj dio je ok?! Sad preostaje samo oporavak zbog propadanja mišića? Mislim da nije problem skupiti te pare, neko petak, neko cener..., pa nije sigurno toliko skupo. Mada su trebali napisati koliko novca treba.
Nadam se da ces uspjeti, zelim svako dobro... , i da ce oni koji mogu pomoci...
kako nepise koliko joj treba ???
Želim ti sve najbolje Vernesa!
Pa sto se supak nije lijecio u drzavi nego lovu ostavio svabi,nismo ga mi tamo slali,zasto se javno ne kaze koliko je poreske obaveznike kostao njegov izlet a ovakva nam djeca umiru bez zdravstvene zastite.ili svi u njemacku na lijecenje ili niko!!!