Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Sirijici Vi ste trebali znati da svaki Rat donosi bol,ocaj,patnju,smrt,da ni u jednoj zemlji nije savrseno ali je 100 X bolje nego li biti u ratu! -Desila se arapska proljeca rezirana od strane zapada a vi dragi Sirijci ste odmah potrcali kao grlom u jagode da uvedete i vi demoNkratiju ne obaziruci se na dicne demo(n)kratije kroz kroje prolaze Irak,Avganistan,Libija,Egipat,Somalija... Za razliku od vas mi smo u srcu Europe izdrzali i prezivjeli takoreci sami bez igdje ikoga dok vi u srcu Islamskog svijeta ste odbaceni i razbacani dok vasa braca Seici i kvazi Kraljevi prave tulume,vozaju najbolja auta i guze najbolje picoke ne obaziruci se za vas i vasu patnju,bol i golgotu kroz koju prolazite.... Nije problem samo u onog manijaka Assada vec je problem u svima vama koji ratujete a ne znate ni za koga ratujete,dok vi i vasa djeca ginete neki debeloguzi po Londonu i njujorku vas prestavljaju i kao brinu se za vas a vi i dalje kao ovce mislite da radite pravu stvar!
Nakon svega ste dopustili da vam sudbinu kroje i Kurta i murta da vam svako dolazi u vasu zemlju i da vam kroji zakon,da svako ratuje za sebe,da svako radi sta zeli a vi da lutate kao pleme bez korjena od Jordana do Arabaije od Turske do Jemena dok te iste zemlje ubiru pare za vas i daju mrvice samo da prezivite,Trebali ste sve ovo znati a najbolja vam slika bila Palestina koju gaze Izrael vec 50 godina u srcu Islamskog svijeta a niko ni cunom da mrdne da zastiti taj narod a sve kao lafo seici,kraljevi,vjernici.... Neka vam Allah/Bog na pomoci,nadam se da ce da izdrzite i da ce te doci pameti mada se moglo sve ovo izbjeci da se imalo mozak koristio!
Na zapadu se više cijeni cuko i maca nego dijete. Tako da se ne uzbuđuju previše kad vide mrtvu djecu na tv-u.
Boze dragi, pomozi im!
Da Allah pomogne sunite i unisti site.
Kako neko moze podrzavati Asada neka mi neko objasni? Da, Amerika ga takodje zeli srusiti ali zar je vrijedna vlast toga da sirijski narod ovoliko pati, zasto nije napustio vlast kad su prva ubistva pocela, da je ikakav covjek uradio bi to. Kako Bosnjak moze podrzavati ovog ubicu nakon svega sto je nas narod dozivio. Nije mi jasno. Nama ni 10 genocida nisu izgleda dovoljna da se opametimo
Sva bogatstva svijeta ne vrijede jedne djecije suze ali to petoricu "roditelja" ne zanima.:(
Pobjeda je blizu ako Bog da, Esedove trupe sve su manje, a mudžahida je sve više i sve više osvajaju bitne tačke Sirije.
Mrsko mi čitati. :) Nama je obećana pobjeda inšaAllah, tako da.... A da, Qaida nema nikakve veze sa Sirijom. Sirija ima svoje frontove poput Džebhetu Nusre, Džebhetu Islamijje-tek je osnovana neki dan a u nju ulazi 6 najvećih islamskih ketiba; Ahrar al-Sham, Jaysh al-Islam, Liwa al-Tawheed, Suqoor al-Sham, Ansar al-Sham i Islamic kurdistan front, te islamska država Iraka i Šama i ostale mnogobrojne.