Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast!
U kakvom mi crnom vilajetu živimo.
Autizam ne mora biti razlog za osudu i izbacivanje mnogi uspijesni ljudi su imali ovaj oblik poremecaja, u nekim stvarima takve osobe su daleko naprednije od "normalnih".
@boshniak nije istina. Svaki oblik poremecaja je unazadjivanje. A to sto se za neke slavne ljude danas veze da su imali autizam (??) je ocajnicki propagandni pokusaj frustriranih matera
.od toliko bosnjacke djece sa potrebama,vi nasli pomogati cedniku...cccccc,e moj Bosnjace,nikad se neces opametiti
Izbacen zbog autizma??!!
Strasno je za dijete, a i roditelja dozivljavati ovakve udarce sistema. Ni roditelji, ni dijete nisu krivi, a nema podrske za ovakvu djecu. Realno, nijedna skola ni osnovna, ni stednja nisu osposobljene za rad sa autisticnom djecom ili djecom sa poteskocama u razvoju. Nastavni kadar ne moze niti zna raditi s niima i nema nikakve svrhe uvrstsvati ih u redovnu skolsku nastavu.
Tako se Duduk i PC odnose prema slabijima i nemoćnima... Čudi me da mu Lukač nije specijalce poslao ... Svaka čast Dubioza . . . !!!
.... kako je krenulo , uvest će oni i gasne komore ....!