Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Hadžiće! 👏❤️🇹🇷🇸🇾❤️
Tako se to radi. U petak donesena odluka o pokretanju akcije za prikupljanje pomoći, u utorak pomoć na odredištu. Bravo Hadžićani, bravo volonteri, bravo donatori, bravo za firmu Sloga i bravo za Kusturu vozača.
Bravo Hadzici
Bogu hvala stigao bez problema
citam clanak, a suze padaju
Mala općina velikog srca🇧🇦🇹🇷
Narodu u Sirijskoj enklavi pogođenoj zemljotresom je pomoć potrebnija. Turska je jaka, ima resurse, vojsku, proizvodnju i najvažnije mir. Sjever Sirije je u očajnom stanju bio i prije zemljotresa.
21 tona robe,kamion doniran,vozac besplatno vozi. Aferim Hadzici.
nadam se da neće to pasti u ruke onakvih koji su ovde kod nas primali pomoć 90-tih,pa pola toga završi u švercu u enklavama
I ovo je Bosna i Hercegovina.
A gdje je nas ministar vanjskih poslova Dritan Konakovic? Da imamo ministra bio bi u ovom konvoju, bio bi na usluzi Turskoj, a ovako imamo lutora izdajnickog koji radi po uputama svojih sefova Dodika i Covica, sjeme mu se zatrlo.
Nema vremena, mora se osmica smijeniti sa funkcije
da pratis zbivanja znao bi da je konakovic danas u turskoj