Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prilike za islamsku zajednicu i naseg dobrog Reisa, prosao je ramazan, novca se dovoljno skupilo. Prece’ je pomoci nanu u starosti, bez dovoljno primanja nego finansirati Preporod, radio Bir i jos puno kategorija dok se dodje do one najbitnije. “Uzvišeni Allah rekao je: “Zekat pripada samo siromasima i nevoljnicima....” Neka njezini najblizi kontaktiraju islamsku, i da nana ne popunjava onu silnu papirologiju koju ljudi u nevolji moraju prikupiti da bi im ovi dali neka sredstva.
Mozda je ovo bozija poruka Reisu da ispita njegoivu dobru dusu , jer svake godine islamska zajednica prikupi preko 10 milijona maraka za vitre i zekat . Samo su 2012 godine objavili koliko su podjelili siromasnim i ugrozenim od 6 milijona dali su dvjesto hiljada ,2017 od 10 milijona prikupljenog novca podjelili su milijon idvjesta hiljada , sad ima priliku i samsu da ispravi gresku.
Žao mi ove gospođe. Gdje je sada federalni ministar Edin Ramić, i on izbjegava sirotinju. Evo povratnice koja je živjela u brvnari. Ramić hoda i tražu one koji se ne žele vratiti, ali hoće da im se obnove kuče gdje su rođeni pa se onda hvale kako imaju VIKENDICE.
Povratnica? žena nema veze sa Košticama, udala se prje nekolko godina i došla tu iz sarajva, i sad povratnica? klix zašto niste provjerili sve informacije? nek je živa i zdrava al da je povratnica, vala nije
Treba pritisnuti Općinu Višegrad da riješi ženi stambeno pitanje. Šta radi CZ? Služba za stambeno?
Evo sansa za dijasporu da donira, kad ne moze da dolazi sad cesto. Poyy.
Kao da je uslikano negdje na Bliskom Istoku; jad, zaostalost...
pomoci zeni koliko ko moze!
Pomozimo nani ❤️
Pomozite zeni a ne glumiti po Sarsjevu gospodu seljadijo...sve je od Visegrada naopako uzas..
Po svakoj predikciji, Bosnjaka je sve vise procentualno, sto znaci da za 20-30 godina, Hrvata nece biti ni 3% a Srba oko 15%. Ostatak ili oko 82% stanovnistva Bosne I Hercegovine ce ciniti Bosnjaci koji zele suverenu BiH bez entiteta, 3 predsjednika I sve sto je do sad kocilo napredak nase zemlje. Ukratko receno : Bosnjaci su pobjednici ispali na kraju svega i vrijeme je nase najvece oruzje. Zato, samo strpljenje jer mi nemozemo da izgubimo