Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj sine kakav je ovo intelektualac i gospodin da je zasluzio da drzava stanem iza njega i uplati lijecenje. E na sto smo spali dno dna, vazni su savjetnici, sluzbena vozila, plate 7 milja.
Da, žalosno.
Jeste, zalosno je, ali sad pozovi 17006!
Hajmo svi po 2-3 poziva i da zavrsimo posao brzinski.
Forto, pogurajte posebice vi iz Vlade i Skupštine KS!
NADAM SE DA CE SE USPJETI SKUPITI 😢❤️❤️❤️ Brz oporavk zelim
Uvazeni politicari, upravo ovo je jedan od razloga zasto ljudi odlaze i zasto se nece cak ni u penziji vratiti, jer znaju da nemaju zdravstvenu skrb. Mnoge poznajem, u penziji su, ali dodju samo na odmor, a prije toga naprave sistematski i pokupe terapiju i boje se sta ako obole u BiH. Dzaba dajete za porodilje, poboljsajte zdravstveni sistem, to je prioritet broj jedan, pored vladavine prava
Hajmo predstavnici dusebriznickih partija, javite, se zaustavite ovu sramotu i sistemski omogucite da ovo plati onaj kome je uvazeni doajen godinama uplacivao doprinose. Znam da citate komentare, ocekujemo zurnu reakciju, jer ovo je sramno i ponizavajuce za drzavu, Podrska uvazenom Vlastimiru, da ozdravi i da se oporavi
Trebalo bi da postoji nekakav medjudrzavni ugovor gdje nasi gradjani mogu biti pod odredjenim okolnostima biti ljeceni u Turskoj, ali izgleda da se to cuva samo za odabrane pojedince. Sramota je da se za ovakvu novinarsku velicinu moraju sakupljati novci i kanton, grad, federacija, ili vec neko treba da prekinu ovu sramotu
Tako je- samo za viđene SDA mangupe!
skupiti će se akobogda za ovog dobrog covjeka
Jadna je zwmlja u kojoj narod skuplje pomoc za lijecenje bolesnih.Podrska Vlasti u svakom smislu.
17006 zovite ljudi
Pomozimo legendi koji se borio ubijek za dobro ove zemlje i ljudi
Drzi se Vlasto. Kako ima hiljadu maraka za radodajke sto sire noge a nema za tesko bolesne ljude? Sramota
Dino Konakovic spiska 4,2 miliona za Dibai
U prosloj godini u BiH uvezeno dijamanata u vrijednosti 15 miliona km, valjda mozemo pomoci nasem Vlasti... 17006 ♥️🇧🇦
Stiglo ga!Znao je praviti klopke drugima, prepravljati tekstove i ciniti sve da njihovi prilozi ne budu originalni. Rijetko zavidan i bolesno ambiciozna osoba sto ide preko drugih, ne osvcuci se na njihove potrebe i osjecaje. Ne zelim nikome zlo ali ovo je pravda o to velika! Dolijao stari, pokvareni lisac sto lovi u mutnom. Od obicnog novinarfcica postao vlasnik agencije. Laktanje na sve strane.Ni Dodik mu nije ravan!
Azura Parisic- sram da vas bude, kakvo odsustvo ljudskosti i brige za covjeka. Podrska uvazenom novinaru i da sto prije ozdravi.
Sram vas bilo.Sto se ne predstavite punim imenom i prezimenom.Laznjak koji voli Sebiju Izetbegovic.Stoji Vamu profilu.Na sta su spali botovi SDA. Ne mozete nista drugo nego anonimno pisati lazi i neistine.Provaljena Vam je IP adresa .Samo neko toliko zloban,jadan,nesretan ,mizeran bez karaktera,primitivan ,moze, jer su mu uskracene "potrebe i osjecaji" u zivotu lupetati tako zlobno i neutemeljeno -Mora da Vas ni majka ni otac nisu voljeli.Jadni Vi.Mirisete na nesreću.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za nasu legendu. Poslao.
17006. Sretno.
Gospodin. Brz oporavak!