Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao bi mu rado da će biti bolje, ali kako je krenulo pridružićemo mu se uskoro
Ako nisi Bakirov ovako ces i zavrsiti....svi mi koji nismo.
Čuo sam da je ovaj čovjek završio građevinu. Bio je jedan od boljih studenata. Kako ljudi pričaju radio je na projektu neke zgrade sa likom koji mu je uzeo sve i tako je Ćamil završio tu gdje je sad. Žalosno.
Istu pricu sam i ja cula. Cini mi se taj lik se u Svicu ispalio kad se zaratilo.
kako che ti, majke ti, neko uzeti ama bash sve??? nije mu valjda zhivot zavisio o tom jednom projektu?! glupo zvuchi, ali eto...
Dosao je u Mostar kao zidar.Kada vise nikoga nije mogao za*** svojim fušom i nekorektnosti ostajao je sve vise i vise bez posla.Dode,pogodi se za posao,radi dan,dva uzme nesto novca i nema ga ,,,jer se taj dan do puzanja uneredio i napio.Svaka kafana nizeg morala bila je njegov dom.Kada se vise nije mogao otrijeznit ili ti ga napit,poceo je da luta i pada po ulici.Ovo sadasnje stanje u kojem uziva je sam sebi odredio.Toliko puta se bezzivotno napio i spavao na ulici ,da mu je sa vremena na vrijeme bilo svedno dali spava u krevetu kuci ili u parku.Sad svi trebamo da pljujemo po vlasti ,kako nam drzava ne valja radi jednog ljenog parazita,alkoholicara koji je imao zlatne ruke i dnevnicu jos prije 13 god od 50 km.
Vjerovatno tuberkuloza cim ne moze na noge
TUGA! Ako su svi njegovi rođaci zakazali, Država nije smjela zakazati. Zašto čovjeka ne zbrinu u neku ustanovu? Ovaj čovjek je socijalni i zdravstveni slućaj! DRŽAVO, DRŽAVO ČOVJEK TE TREBA?! :(
ma lazu novinari.. ovo je negdje u americi.. na zidu se fino vidi nekakav natpis na engleskom
ćamke jedini lik koji se zahvalio kada nisam imao da mu dam 20 feninga. Kralj
ne sudi da se ne sudi!!!stara je narodna izreka...a ko vam garantuje da sutra necete biti na istom iskusenju kao I ovaj jadni covjek?
Gdje je Dzeko da pomogne
kamo puste sreće da je on jedini beskućnik koji živi na ulici
Halo ,halo ,halo je li to Ćamil...? Ko ...Ćamil...?Da da gospođo ovde je Ćamil...! Ma daj mi bolan Ćamila,Ćamile javi se....Ćamile ,Ćamile javi se!!!!
malo zezanja...neki to vole vruće
Kakav je to sin koji hladno zivi u Njemackoj dok mu otac spava na ulici. Ne znam kakav da je bio otac, to je sramota. Da Bog sacuva...
Cesto se moze procitati "alkos, narkic, ne treba mu davati", koja glupost, i alibi da se ne pomogne. Pa Camilu je u zivotu preostalo samo da popije ponekad, kad popije nakratko zaboravi u kolikom je kur.cu; i treba mu i na tom polju pomoci. Fino se javi kad prolazis Santicevom, cak i kaze "ima li za jedne pive", vidi se da nije zatucana seljacina, ali je steta sto mu egzistencija ovisi o takvima.
Ob'lazi ga aman, ob'lazi ga zaman Ob'lazi ga cijeli mostar redom, samo nema Zaimove Zibe...
i duze od decenije prepada trebe pored amka
hahahahahhahaha istina svegam'
Ne daj Bože nikome. Ovakvi slučajevi postoje da bi Bakiru i Sebiji bilo lijepo.
Dobar je drug Camil.:)