Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam tipa. Tražio mi 100 € da provućem 4 ljetnje gume u autu. Odbio sam ali i bez guma ostao. Eto, dolijao je 🤷‍♂️
Nije dobio otkaz zbog 50 eura, nego je uhvacen sa tih 50 eura a Boga pitaj koliko godina je uzimao lovu dok nije uhvacen
Ovo radno mjesto vrjedi barem 200 glasova 🙄
puno ih uzima ,i hrvati masovno na manjim prelazima
Primjenom ovakvog zakona na političku elitu, bili bismo u problemu. Sva sreća pa se ovaj zakon na političku elitu ne primjenjuje. Pa mogu i dalje , uspješno da vode zemlju.
Ovo je drzava po mjeri velikih lopova,koji su nedodirljivi. Posteni ljudi i sitni lopovi su donji.
@Suhi...pa hiljade onih koji su primorani da napuste BiH i traze posao vani, pa masa gradjana koja jedva prezivljava sa 500 km mjesecno itd.Danas posten covjek u BiH je siromasan i neuspjesan, iako je pametniji i skolovaniji od uhljeba.
Ali zato ostaju malinari i njenu slicni koji mlate milione a na bijedi sudstvo i policija skuplja poene, presude i ostri onu stvar
Sad ga trebate kazniti da 2 godine (od)radi na granici Srbije i Kosova
Prodo levat platu od 1100 km za 50€. Nije mu sigurno prvi put al svakako je na kraju levat ispao. 🤔
To nam sve govori kakva nam je nazovi drzava. Ako je policija i granicna policija korumpirana, sta je tek onda sa gradonacelnicima, premijerima, predsjednicima, direktorima itd itd itd.