Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fudo vertikala!!! :))))
🤭😂😂😂
ZASTO TUZILASTVO nije istrazilo ko je autobusku stanicu unistio? Propao SDA plan zahvaljujuci Kasumovicu da kupe SDA tajkuni stanicu za 1 km. Preveo legalno stanicu i zemljiste Kasumovic na grad Zenicu i izdao zenica transu pod najam za 1 km. Zeznuo SDA tajkune okupljene oko Rame Isaka i Galijasevica.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDA Vraća Zenicu pod svaku cijenu to je plan eh dal će im uspjeti sumnjam...
Dok je Fudo trovao javnost o SDA i time skrecao paznju on je u tisini vrsio kriminalne radnje. Mislio ako siri lazi I podvale o SDA da ce time steci simpatije javnosti , ali se zaebao.
Haha SDA odjednom postade tuzilastvo. Sta neces cuti od podmuklih
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Afera respirator zenicatrans strajk rudara.o ovakvim stvarima treba komsic pokazati patriotizam.on ko incko prepricava 15 godina sta su radili srbi i hrvati.jebe nas sve u mozak
Kriv je majmun jedan
Rigidno gledajući da! Ali kriv što je zaobišao jednu od mnogih postavljenih fatalnih zamki. To su domovi za zbrinute poslušnike, JP na koljenima, koja zivotare i isplaćuju poslušnike. Takva JP duguju državi milione. Ali dok su Oni na vlasti, to se ne tematizira. Ako se narod bira drugog, onda slijedi aktivacija naplate, novac ili stečaj, štrajk, daj općina gasi požar i ode 5-6 Mio iz budžeta. Odmah bi uslijedio novi slučaj, sve dok ne ostane bez kinte. Podrka za ovo
Zenica je primjer kakva bi bila drzava da nema Dodika/Covica. Znaci imas SDA i bivse clanove SDA i samo prepucavanja i blokade, najgori grad na svijetu, religija 99% a korupcija na svakom cosku, nikakvih investicija, firme mozes na prste nabrojati, od 30 sto nas je islo u srednju u razred, 25 je otislo u Njemacku/Austriju.
gledaj službenog Tiguana ko da su ga čekićem po haubi udarali pa uhvatio hrđe. Doduše zimi kad se ide na planinu skijat cesta bude posuta kamencicima a pošto nije tvoje ne moraš ni odstojanje držat.
skoro svaki dan smo svjedoci da članovi SDA stranke u BiH najviše mrze muslimane koji nisu u toj stranci, njima hrvati i srbi nisu problem, na kraju krajeva u BiH na vlasti su koalicija SDA, SNSD, HDZ, DF i SBB....
SDA botovi slave hapšenje ne bi ovako slavili ni da dodika i ćovića zajedno uhapse... izrodi bošnjačkog soja
Vidi mu se na faci da je "postenjacina", jos se hvali da mu zena vozi najbolji auto u Zenici
Hapsite one koji su doveli do stecaja to preduzece ,mozda fudo jeste sproveo neke radnje al drugi su krivci za propast tog preduzeca !
Neko treba u zatvor zbog ovakvog puta u tuzilastvo
pa evo odgovornog za cestu ispred tuzilastva, kao i plocnik ispred pozorista, suda, itd.
Kako su krenuli hapsit ratne zlocince po RS...morat cemo trazit gradjevinsku za tavanski prostor..a ti Dofu..jbg sta da ti kazem..jebi se.
Dok je Fudo trovao javnost o SDA i time skrecao paznju on je u tisini vrsio kriminalne radnje. Mislio ako siri lazi I podvale o SDA da ce time steci simpatije javnosti , ali se zaebao.
Oni koji su ga podržali za gradonačelnika idalje sute?! Niksic Kojovic Konakovic Radoncic?!
...U Zenicu, kada podjem ja.... prati me 5-6 drotova!
Napakovao mu Ramo Isak sa svojim saradnicima koje ima na sve strane u Zenici,zasto se ne istrazi on i njegova familija uza i sira i njegovi prijatelji i poznanici....Ramo Isak preuzeo izgleda i zenicku policiju i tuzilastvo i sudstvo i sve ostalo,od vlasnika piljare do tajkuna dogurao polako
sve ce doci na red, samo polako, nicija nije do zore sijala. I Ramo je kao izbjeglica poput Fude sa torbicom dosao iz Jajca, a sada vlasnik pola Zenice. Pravda je spora, ali dostizna.