Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj covjek kao da zivi u hongkongu,kakav spas,pa temelji su ovdje nenormalni,granice sa krajem ljudskog roda,srbi slave sarajevsko-romanijsku brigadu kao oslobodilacko-odbrambenu,a 4 duge godine drzali sarajevo u opsadi ubijali sve zivo u njemu,pa i srbe koji su ostali u sarajevu,i poslije 4godine kad su poubijali i protjerali te srbe iz grada opet imaju savjesti reci da ih je neko drugi protjerao,kraj ljudske pameti je ovdje
da srbi sa brda su granatirali i ubijali po gradu u kojem su zivjeli i srbi,naravno da su ubijali i srbe i opsadsom ih protjerali,ali ti slusas lazi
doticni krajisnik je srbima iz sarajeva govorio da se isele i da ce im napraviti bolje istocno sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
...ako bude "sreće" pa puste na slobodu još par zločinaca, rahatluku niđe kraja nema...potresno je "dirljiv" prizor kad se napola gladni nacionlaistički psi iz tri tora, srećom samo verbalno, dohvate za vratove...a ja posmatram kako mi isti likovi pucaju pluseve kad opletem po srbima, a onda minuse kad doslovno isto kažem hrvatima...i sve tako u tim hr-sr-ba varijacijama...nije kriva vlast, vlast je pametna, uzim avam i zadnje zrno budućnosti u svoje džepove...a kad glad u stomaku vas pokrene protiv vlasti, uvaliće vam sljedeći rat, jer je bolje da se bijete "međuse", nego da bijete njih...jbg, ja opet zafilozofirah, halalite...
Lijepo si im objasnio, ali shvatiti neće... Pa vidi kako Dunjicu napadoše, jer je spomenula normalnu riječ "ekonomija"... Premalo je pametnih, za neko bolje sutra..
...bez uvrede, jadni smo mi kad se elementarni zdravi razum ovdje smatra pameću...više je pameti i zdrave logike u gospode (seljačina, kako vole reć ovi asfaltni potomci) sa šabića, nego u ovoj jadnoj "metropoli" i okolnim vukoj­ebinama koje se pretenciozno nazivaju nekakvim čaršijama/gradićima...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
Kakvi ljudi takva država. Over & out!
Shvatite već jednom da EU nikada neće primiti državu koja ima administraciju kakvu mi imamo. Pa nisu budale da finansiraju lopove. Njemačka sa toliko više stanovnika ima manje ministara.
Ma,dobro nam ja i vako samo nek ne puca
Jok eto moja nana je kriva
Ovo ce se vrlo brzo rijesiti kad se rs ukine a do tada nek bosnjacki politicari i narod ne dozvoli da jos ne pristupimo u eu sve dok se ne ukine genocidna rs a do toga treba vrlo brzo da dode.
...jel dekretom ili kako?
No shit sherlock , ja mislio zbog mog deda nece da nas prime .
Dobro je rekao taj glumac Jovanović - nije Slobo kriv što ste vi govna, već vaši očevi, ali šta ćeš kad iver ne pada daleko od klade.
Sve zahvaljujući kamenu oko vrata zvanom dejtonski sporazum iz kojeg je proizašao nefunkcionalan ustav, diskriminatorski birački zakon i naravno genocidna tvor-evina republika smrdska, čiji majmuni po diktatu iz Beograda koče bilo kakav napredak u bilo čemu. Velika odgovornost je na "visokom" predstavniku EU/UN Incku, koji se (baš kao i njegovi šefovi iz vijeća za implementaciju mira) iako je po dejtonskom sporazumu nadležan i samim time i dužan, ne miješa u svoj posao tj. ne djeluje protiv onih koji koče napredak. Imenom to su sljedeće države: SAD, Rusija, V. Britanija, Francuska, Njemačka i Italija, 6 država članica Vijeća za implementaciju mira u Bosni i Hercegovini, lopovi koji ne rade svoj posao, već kad se nešto blokira, kažu:"Odgovornost je na domaćim političarima" iako dobro znaju da su nam ostavili u Bosni ne jednog, već DVA TROJANSKA KONJA, jednog iz Beograda i jednog iz Zagreba. Da su ovi radili svoj posao, davno bismo ispunili sve potrebne uslove!
...imaš u državi 2 naroda koji istu državu ne žele...jedni su to rekli još prije referenduma o neovisnosti...drugi su obrnuli ćurak nakon referenduma...tosu činjenice...šta misliš da je rješenje?
Zbog politicara a i zbog glasaca, koji misle jedno prije glasacke kutije a drugo nakon.
...cvaja do stoja kroji "mišljenje"...
Naivan čovjek bi rek'o da je Smajić u pravu kad kaže da su nam političari "zakuhali", al' normalan će reći: Kakav narod, takve mu i vođe. ;) Što bi rek'o Dragan Jovanović u filmu "Profesionalac": "Nije Slobo kriv. Mi smo govna!"
Jedan veliki gospodin. Zekerijah Smajić.
Smajicu u pravu si oko svega a posebno oko zaostravanja nacionalnog pitanja,sudeci prema komentarima klix-a vec je opasno startalo.
Smajiću pobeguljo, dosta više i tvog sranja.