Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ove zemlje jedino kroz članstvo u EU mogu da riješe svoje nesuglasice." bravo Anđo..........to bi nam bio jedini spas
Falsch ! Ne spremaju, samo nekolika skupina idiota se okupila i protestuje protiv EU. Jeste da su prikupili oko 200 hiljada potpisa, ali Austrija ima oko 8 miliona stanovnika :) Ovako ce morati samo da ovo prodje kroz parlament, ali Austrija ne izlazi 100%, uostalom jedna je od najrazvijenijih clanica...Sta bi trebale onda Ceska,Slovacka,Portugal,Bugarska,Rumunija itd ?! :)
Britanci su svoja prica... Ako oni izadju, bice to veliki udarac za EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Daj srećo pritisnite nas malo i ubrzajte to, pun nam je qurac balkanskog seljakluka i nacionalističko-kriminalnih podvala sda i hdz-a.
Iva Tkalec Nastavi čitati ili ćete umrijeti za 7 dana Jednom davno djevojčica po imenu Corinne otišla je na Facebook i vidila link za slučaj ........................da ... ... ... ... će se dogoditi da će umrijeti nakon sedam dana od dana kad je to vidio ... ... ..................Ona se samo nasmijala i to ignorirala u potpunosti, a zatim je otišla...U noći sedmi dan počine razmišljati o slućaju No sljedećeg jutra njezina majka je otisla u njezin krevet i zvala ju zato jer je morala ići u školu...I odmah počela vrištati!Vidila je Corinnu mrtvu i sa očima širom otvorenim da bi se prestrašio bilo tko! Ako ne želite da se ovo vam se dogodi kopirajte i Zalijepite ovaj tekst u najmanje 15 različitih komentara, pa prokletstvo Corinne pogodi nekog drugog... Primjer: Marko, dječak iz Napulja imao je 13 godina i nije htjeo kopirati ovaj tekst i samo sedam dana nakon što je nestao u rodnom gradu, njegovo tijelo
Pa jedino pravo rješenje za ovaj dio " zaostalog " Balkana i jest prijem u EU i onda im nametnut europske propise i pravila , strogo kontrolirat i "opametit" će se i Balkanci.
ova angela ima dobar smisao za humor..
Toliko je sigurna da ima mjesta za nas u Europi da ce licno svratit' da vidi zasto nas toliko iseljava ito bas u njenom pravcu :)) zzzz
Ha ha ha.....
jest, jest :D
A SRBI MOGU I ZA RUSSIJU AKO NECE OTVOREN IM JE PUT
ha ha ha
Danas prvi put cujem da je BiH veoma prosperitetna drzava cak je EU ekonomija mizerna prema nasoj? Pa se pitam koji se klinac onda zaduzujemo i trazimo kredite??
REKOH ! BOSNA IDE POD KRILA NJEMACKE I VATIKANA!!!!!! Erdogan je pao stvara se neovisni kurdistan turcima gradjanski rat i ekonomski kolaps Sije preuzimaju bliski istok i iran novi saveznik amerike umjesto saudijaca i uskoro ameri daju zeleno svjetlo da se roka gamad
Wuuuu !
to bi bilo super
bilo bi super
zivjeli Angela dami je I to za zivota dozivjeti pa da se vratim iz amerike
Nije ti dovoljno jedna Grcka u EU, zelis jos 3.
Komemoracija umesto rezolucije o Srebrenici 750 srebreničkih cvjetova "Sjećanje" svim ministrima Evropskog parlamenta na dan kada je UMRO COVJEK. Jos jedan samar za prezivjele zrtve genocida,sta je jos jedan samar prema svoj onoj boli koju smo prezivjeli do sada? Navikli smo se mi na bol i samare pa vam okrecemo i drugi obraz s ponosom i stojeci.