Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi politicari bi jedino trebali primiti metak u celo nista vise !
'naci metak u celo samo :D
onda kao u kini poslati racun porodici za metak :D
Nece prihvatiti. Zar da sami sebi svezu omcu oko vrata, jer vasi prijedlozi znace i uspostavu vladavine zakona. Njima ovo 'vako dobro ni u materi nije bilo.
hoće Qurac prihvatiti
Video sam novu pilecu hranu..Granulate po mom receptu iz Bosne...Ovde se u Srbiji proizvode-kako? Oteli, ukrali..Nisam siguran ali izgleda da belosvetska gospoda i njihovi srpski saucesnici jedu moje nasledstvo.. Nesto su mi i namignuli-sto ti Bosnjaci nedaju akcije.Kako je to lepo, pametno, uzviseno i blagosloveno.. Da li cu ikad uspeti da budem kao oni..
joj ovo Lagundjije..... fuj!
"Nema vise vremena za gubljenje. Ekonomska situacija u vasoj zemlji je izuzetno zabrinjavajuca", dodali du Hammond i Steinmeier.
Ne kontm ovu EU majke mi. Daju par ovim našim političarima, oni ih raspušu u privatne džepove i onda opet sve ispočetka, kao da se ništa nije desilo.
Evropa želi BiH u Eu, je ne žele rupu unutar EU (ako nismo, uskoro ćemo biti okruženi sa EU). Trebamo ovo dobro da iskoristimo.
J__e se EU dal će bit rupa ,ima ona svoje uvjete koje traži i dok se to ne ispuni i dok sve članice ne potpišu nema u EU.
jiji Ako su Bugarska i Rumunija ušle u EU u onoj situaciji u kojoj su bile prije ulaska, EU-ji se može pridružiti i Kazahstan koji nije na teritoriji Evrope.. et... a kamoli mi...
Ta ista velika britanija traži najbezbolnije rijesenje da izade iz EU i placa nesto dosta para za to,sad nama hoce da prodaju to sranje za koje su se oni za***!
e sada ima da se nahodaju po svjetskim prijestonicama da bi se ko bajagi dogovarali, na racun gradjana bih koji placaju poreze..
ako sad ovo ne prihvatr onda neznam kada ce
Ako je EU sjebala Sloveniju i Hrvatsku nakon ulaska, sta ce tek nama da urade.
Nas ne mogu više sjebbat kolko smo sjebbani
Jebbo ba stabilizaciju i pridruživanje. Već 15 godina o tome pričaju.
Šuti, povećat će sebi platu za 50% što ne bi prihvatili..
Banda je to, sumnjam da ce taj olos pristati, vec ce naci neke vitalne naci interese!
"Ta ce oni nama pametovat".......
Posto nije dozvoljeno komentarisati clanak "Senaid Zajimović za Klix.ba: Inicirat ćemo da Sarajevo ne slavi rođendan 6. aprila", ja bih ovdje napisao moju poruku Senaidu VRATI CE SE VALTER J****E TI MATER!!!