Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMOVINU NE DAMO, NATO-u NE DAMO, OD GASOVODA NE ODUSTAJEMO, OD DODATNIH 500 MILIONA KM IZ FBIH NE ODUSTAJEMO, ali zato ostajemo na svim principima, programima, načelima, projektima i sporazumima potpisanim sa 8-kom.
NIKSICU, hebo si nas za sva vremena!
Cuj imovinu ne damo, pa i nemozes dati nesto sto nije tvoje.
Pa imal iko da kaze ovom bezobrazniku vise? Jel ima iko?
Mrs iz Federacije na Pale na posao nek vam Dodik daje platu
Ma ovaj svoje tjera, a stranci po fb komentarisu....moralna podrska za BiH po fb od USA
Pa će 9. januar, ali će ostati vjeran sporazumu, pa https://www.klix.ba/biznis/privreda/sta-je-trgovina-stetnim-gasovima-koju-je-najavila-borjana-kristo/221228184?widgetće zahvatiti u Narodnu banku, ali će ostati vjeran sporazumu, pa će ukidanje vojske, ali će ostati vjeran sporazumu, pa će secesija i opet će ostati vjeran sporazumu... a osmorka će da klikče Dodikovoj vjernosti...
Osmorka jedva dočekala da se uglavi u fotelje. Nema šanse da tu bude neke borbe za državu na bilo koji način.
Dobit cete vi izgleda samo olova sa brzom isporukom
to je taj sporazum. državna pitanja nećemo navoditi, jer to se ne možemo dogovorit. hajmo radit ovo oko čega se možemo dogovorit, pozicije resori i sl.
Da bi nesto dao, moras prvo imati u svom vlasnistvu. Milorade pravnice...
Neće dati Draža i Ante iz Osmorke !
Nazalost svaki dan sve manje drzave ovdje ima. Ljudi se za metar drva salju na robiju a ovi sto gaze po ustavu i drzavi se jos nagradjuju. Toliku zrtvu je nas narod podnio da sacuvamo ovu zemlje i kako koji dan prolazi mi je sve manje imamo.
Pa ŝta na to kaže osmorka,gdje je ljubav,koalicija ,saradnja,dogovor,saradnja,razimjevanje???Je li Nikŝiću,ti si ŝatro imo "dobro saradnju s Dodikom"?Je li Konakoviću,upala ti giziĉetina u fotelju pa ti se ni glava ne vidi?Ima li Sabina Ĉudić kakvu izjavu ispod ŝiŝki?Kakav je stav,možel se organizovat kakav džabni krkanluk u kafani,da se raskrĉmimo?Sitnoŝiĉarski budžetski bjednici!!!
IMOVINU NE DAMO, NATO-u NE DAMO, OD GASOVODA NE ODUSTAJEMO, OD DODATNIH 500 MILIONA KM IZ FBIH NE ODUSTAJEMO, ali zato ostajemo na svim principima, programima, načelima, projektima i sporazumima potpisanim sa 8-kom.
Dodik je good guy za Eskobara i Marfija ali i za 8-ku, a osobito za 8-ke FGR ideologe Žarka Papića, Kazaza...Zahvaljujući "žestokim zapadnim sankcijama" Dodika počinju u RS doživljavati besmrtnim Carem. Što je više zapadnih "sankcija" Dodik ima sve više vlasti - i to ne samo u RS-u nego i u FBiH. Njegova šapa trenutno pokriva 70% vlasti u BiH - tako da i oni koji su ga do jučer kinjili kao ekstremistu - danas mu se poput šatro-građanske 8-ke "klanjaju".
ne možeš ne dati nešto što nije tvoje. to je oksimoron.