Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno u buducnosti mali.
Mi se znamo buniti protiv diskriminacije kad nam strani mediji pokažu da se radi o diskriminiaciji, a kad naša djeca nemaju osnovna ljudska prava, onda je to normalno. Kad nam jave da se nešto desilo u Palestini, znamo ustati protiv Natanjahua, kad ubijaju naše povratnike u RS-u, onda šutimo.
pravo lice Bošnjaka
Kad su ubijeni povratnici?
Uh kad poraste ima da napravi atomsku bombu
ja vjerujem da ce institut u Masachutesu u bliskoj buducnosti nositi Ahmedovo ime.
Kako je ovaj kolega pametan covjece, mislim znam da ima puno vrlo i izuzetno pametne djece svugdje, ali uvijek to nekako pozitivno iznenadi i obraduje. Kad se sjetim sebe s 14 godina, mislim nisam bio glup ali relativno prosjecan cova ko i sad, al ovaj momak s 14 godina bi mogao kad bi htio odma biti primljen na skoro sve universitete i koledze u Americi, zbog znanja i talenta u nauci, tehnologiji, mehanici, a i ostalom vec je drug obrazovan i zna vise neg vecina prosjecnih ljudi. Svaka mu cast, i nadam se da ce biti barem odlican inzenjer uskoro.
U americi imaš zakona koji su u najmanju ruku čudni a donešeni su prije 150 ili više godina,u nekoj od saveznih država postoji zakon kojim se zabranjuje izlazak n ulicu neobrijanim ženama xD
Dobro je prošao, nisu ga upucali.
Ahmede, samo se ti skole i izucavanja ufati, kad ti basta......
Mater jebali
U Americi te policija prvo upuca pa te onda ako si kojim slucajem ostao ziv ispituje.Dobro je mali prosao, mogli su ga zzziiiik.
Nikada nisam kupio IPhone jer sam mislio da je bomba.
Bombba, ti si boooombaaaa....
...i sada isto mislim, ali da je smart bomba.
Big black clock
jbg.kada si musliman i još ako si azijat,znaš kako to ide,islam 11.septembar,odpaljenje medju kjafirima terorizam,nažalost