Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ličnost bio Emerik. Najbolji gradonačelnik Sarajeva u historiji. Uspjeh njegovih potomaka nije nikakvo čudo, učevna porodica oduvijek. Čestitke mladoj dami na postignućima.
Usporedis ovakvu licnost sa onim na sta je Sarajevo danas spalo, Sabina Cudic..
Draga Sonja vrati se u svoj voljeni seher koji ti je dedo gradio i u amanet ostavio da ti abd ides njegovim stopama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tja nekada je skola imala vrijednost. Roditelji obrazovani, intelektualci, lijepi, kulturni, pristojni jednostavno pedigre. Ovo sada kada pogledam covjecanastvo mi se gadi... Plastika, blud, nemoral, fuj!
Koga briga za tamo nekom Sonjom. U BiH trenutno najveca nam je briga hoce'l Brko izac' iz kuce ili Melisa,dok malo manja od ove je hoce'l Elmedin utrpat trecu zenu u kokosinjac.
Nekad bilo sad se spominjalo
hot, tanned, petite, MILF-ić, pojeo bi je ko Aškenaz Gefiltefiš
Bosansko-jevrejski? Halo, idioti, bosanskohercegovački i sarajevski!
Izdrzi Sonja jos par mjeseci u hladnoj Wausau, onda ide zelena karta i puno bolja lokacija u USA. Cestitke na uspjehu.
Moj otac je rijetko koga postovao “iz cista mira”, ali bi mu oci zasjale i smijao se ko malo dinete kada bi spomenuo Emerika. Negdje pred Olimpijadu su imali sastanke za organizaciju i Emerik bi skupio sve “guzonje” iz grada i sviju je zvao “mali”- “Ti mali imas to da zavrsis do sutra.” I svi bi zavrsili, jer to je bio Emerik…
Respect. Odlicno, samo pisite o afirmativnim likovima i dogadjajima
Nama treba jedan Emerik Blum,ali ne,imamo uvlakace,poltrone nesposobne neobrqzovane ljude na pozicijama,zato i tonemoo,clanovi upravnog udbora Elektorprirede kupili skole po Sokocu i selima,Emerik da ustane iz groba ponovo bi lego u grob kad bi vidio sta se radi
Napokon ste počeli objavljivati članke o ženama sa visokim kapacitetima, za razliku od ovih profuknjača, žena fudbalera i kriminalaca koje ovdje promovirate.
Gradsko dijete Ziva i zdrava bila, i puno uspjeha i srece u zivotu. Vas djed je puno zaduzio ovu drzavu i grad, lobirao za Olimpijadu, i napravio Sarajevo 80-tij metropolom u pravom smislu te rijeci.
Kako je SDA, cim su mogli, upropastio Energoinvest. Dabogda ..........
nas su Srbi napali, jarane, nije SDA pucala po Energoinvestu
Kakvi su to frajeri bili.Blum ode na istok i donese 5-6 milijardi posla...
Emerik Blum, jedan od najvećih Sarajlija u historiji.
Ubiste se reklamirajuci ljude koji zive vani i nepomisljaju nikad vise da se vrate u svoju domovinu BiH. Zasto to radite? Za koga? Za BiH, narod u njoj, nasu djecu, buduce generacije sigurno NE
Kljuc njihovog povratka drzite upravo vi koji zivite u BiH i koji birate ove nesposobnjakovice svojim glasanjem ili neglasanjem. U ovoliko godina nijedan nivo vlasti se nije udostojio ustojiti ministarstvo za dijasporu, a trecina prijeratnog stanovnistva nam je vani.
Toliko nasih ljudi obrazovanih i fenomenalnih vani, a da se o njima ne zna. Sonji samo bravo i svaka cast, a o velikom Emeriku, suvisno bi bilo sta reci. Hvala mu. Sonja, i sama sam vani i uspjevam u svojoj oblasti tako da ne mogu nista reci krivo jer ne znam bas da bi Sonja dosla do izrazaja u danasnjim ex Yu, kao ni bil ko drugi ko se bavi naukom