Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dont forget 150000 etnički protjeranih i 11000 ubijenih srba u sarajevu.
Ne zaboraviti največe stradanje Bošnjaka! Srebrenica je naše HIDOČAŠĆE.
Rezolucija o Srebrenici treba da bude usvojena jer više veto Rusije ne važi.
Svaka cast. Na svakom mjestu trebamo svijet podsjecati na genocid, da se nikome i nikada ne ponovi.
Neće se desiti samo ako si dobro naoružan.
Ovdje se postavlja pitanje pravde..pa tek onda pomirenja..sve dom neko pokusava isturiti pomirenje i zlocin baciti u zaborav...to dvoje je nepomrljivo bez priznavanja zlocina nema oprosta..!?
Sad ce sarajlijice poceti oplakivati i pisati never forget srebrenica. A nece proci ni dan pocet ce pametovati srebrenicani sda, alija ih doveo. E jadan li je onaj narod koji je dosao u sarajevo da bi radio jer prevariste sve, a necete da radite nista.
Na genocid se uvijek mora upozoravati i opominjati. Ne ponovilo se nikada i nikome.
Vergeltung für Srebrenica !!
Obiljezavati - da. Ne zaboraviti. Osveta - ne. Osveta ne di donijela nista dobro.