Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj ovih hrabrih klixasa, de ako hocete da BiH podijelite krenite vec jednom, da vidim tu silu sa tastaturama xD
Bravo za Kanadu, podrska izvornom Dejtonskom sporazumu, unatoc unitaristickim ceznjama Bosnjaka.
JEDAN JE DEJTONSKI SPORAZUM ,A "IZVORNI" JE SAMO KOD ONOG KO IZMIŠLJA NEKE SVOJE ANEKSE..
Bravo, samo lobirati na svim adresama u svijetu. Istina je uvijek jaca od lazi, ma koliko lazovi placali lobiste. Ovaj BiH lobi je patriotski, bez interesa i novca.
Tako se radi! Bravo bosnian canadians! 🇧🇦❤️🇨🇦
Kriza je zapravo u Kanadi sad, pitajte ih treba li im kamiondzija.
Pa prijavi se ,šta čekaš..
Nazalost podrsku ne dobijamo od najglavnijeg sto koci citav proces a toje Ustavni Sud Bosne i Hercegovine mirno posmatraju situaciju kao dase to desava u Burndiju.
Pises mi pisem ti ... da hoce neko nesto uraditi osim pisati ... acta non verba ... svi se kriju iza rijeci diplomatija ... doduse svi sem Putina taj ne *ebe zivu silu
U Parlamentu BiH treba proglasiti Kanadu bratskom državom. Ljudi su uvijek uz nas.
Bravo Kanada! Mozemo i trebamo o (gotovo) svemu razgovarati i pregovarati. Medjutim, teritorijalni integritet, nezavisnost, suverenost i međunarodni subjektivitet države Bosne i Hercegovine su neupitni i nisu i neće nikad biti predmet bilo kakve diskusije.
e sto ne mogu ovih dijasporskih navijača!Drz te se u vas smo,Bosna mi je u srcu-Ma u qurcu!Boli i vas i Kanadu za nju!Vratite se pa je branite,da se malo mijenjamo il eto nas tamo pa cemo zajedno navijati!
Ko ti brani....idi i ti...pametni otišli...
Odo se borit za gladne u africi iako kuci jedem pecenje mentalni sklop
Dodji u bosnu bori se za prava bosne, cek zaboravio sad da ste 92 otisli