Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istaknute Bošnje protiv nametanja izbornog zakona a za nametanje Komšića, Fejzića, Šahinovića itd...
Koliko negativnih komentara o dijaspori. Pa to je nas narod, nasi rodjaci, familija itd. Boze sacuvaj.
BOOkir je nedavno i cesljao dijasporu.Kada pogledas safove i ove napacene dijasporce, vidis da SDA MAFIJA ima pipke i izvan BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Non stop naglasak bez obzira na nacionalnost a s druge strane bošnjačka politika uvijek kontra drugih i drugačijih. Kakva bi šteta jednom Bošnjačku bila da se nametne izborni zakon.Nikakva! Sama činjenica da se za budućnost BiH mora dogovarati sa Hrvatima i Srbima njima je problem.Pa gospodo nije ovo samo vaša država.
Nije BiH unije naroda nego drzava ravnopravnih ljudi svih vjera i nacija. Dzaba trolate ovuda. Pustite nas sto volimo BiH da komentiramo!
Jedino dozvoljeno nametanje je nametanje Sejde Komšića za hrvatskig člana Predsjedništva
Sta su to "istaknuti" Bosanci i Hercegovci? Vi to klasirate osobe?
Neka vas tamo, ne brinite vi za Bosnu!
Imate li neko konkretno rješenje da ponudite???
U bosni treba napraviti stranku naroda:srba ,hrvata, bosnjaka i ostalih a omoguciti vremenom glasanje na podrucju cijele bih. Sto se tice srbije i hrvatske svaku razgradnju bih kaznjavati.
prva stvar treba dijaspori zabranit glasanje u BiH oni ce nama odredjivati politiku a dodzu jednom godisnje 15 dana i jos gore zbog tih stanaka su odavde i ostisli za koje oni i sada glasaju
Baš briga Shmita šta oni misle.
Cuj istaknuti Bosanci i Hercegovci, a prvom prilikom otisli iz drzave.
Najveća nebuloza je da nam iz EU određuju vlast a nit žive nit će živjeti
Pa kad ne umijete sami ko vam je kriv
Najveća nebuloza je da nam iz EU određuju vlast a nit žive nit će živjeti
A niste protiv nametanja Kimsica od bosniaka?
Cuj da se okupi skolovana dijaspora,mamicu ti i ja sam skolovan
Vidim u Titovoj ide audi njemacke tablice i pored grb s ljiljanima. Zasto ne gradite Bosnu i Hercegovinu kad ste tolike "patriote"? Podupirete bosnjacku dzamahiriju, unistavate identitet Bosanac i Hercegovac i onda lagano graditi Njemacku, Austriju... djeca vam nece biti Bosanci i Hervegovci vec Nijemci, Austrijanci... Cast izuzecima, ali ovoj kategoriji porucujem: MRS ODAVDE
Okupiše se moleri, keramičari i autoelektričari da drve o budućnosti bivše domovine
Kad Takav izborni zakon Bude U EU... Nece biti Problem da Bude i U BiH