Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pričekaj malo dok ti država ne sjedne na kosti...😉
Ne lupaj gluposti! Niti jedna razvijena država ti neće dopustiti da radiš šta hoćeš. Gdje nema države, tu nema ni biznisa. Uredno izvršavaj svoje obaveze prema radnicima i državi i niko te neće dirati. 100% se slažem sa Dinom da je lakše uspjeti u BiH nego vani, a ako je uspjeh otići u Njemačku i ribati wc-e, onda je većina uspjela koja je napustila BiH, a takvih je 90%.
Možda lik ima temperaturu
Vratio se jedan. Otislo ih 1000.
@mahmoud a d Bogami otislo je 183.000 sto imaju na papiru, a cifra je daleko veca
@mahmoud a d _ bit će ih još puno više.
eee, moj Dino....ako ćeš otvarat Nargila klub onda si u pravu...... :(
Zajebo si se care i to zestoko ,uglavnom sam CES skontati
Srecno Lave i da bude bericetno od srca ti zelim.
Dino poznajem tvog oca koji je veliki biznismen i tebi zelim sve najbolje u BiH i životu. Ti si ponos nase domovine. Samo naprijed!
u pravu je to je recept, treba otići pa kad uspiješ možeš se ako želiš vratiti. i ako bude sreće zaposliti migrante koji tu zaglave u svoj novi biznis.
Nemate sta prozivat momka. Otkud on zna kakva stoka zivi ovdje. Mali je on bio kad je otisao. Srecom, ima papire druge drzave i nece zavrsit bolestan i gladan.
a sta je on na kraju odlucio proizvoditi? te unikatno, te sa dizajnom te nije automatizovano. ne kuzim
Nikada se necu vratiti... Sasa Losic
Na osnovu ovoga članka mislite da će se neko vratiti u ovu Vukohebinu
Sretno Dino! Takvih primjera kao sto si ti ima jako puno u Bosni i Hercegovini, samo mediji poput klixa rijetko pisu o takvim.
Ja sam išao do visokog kupio pečenice pa se vratio i kakva je ne mislim više ići ostaću ovdje i kupiti sudžuk
samo da klikne, da se radi sa jeftinom radnom snagom a izvozi vani...san svakog privatnika
“Htio sam da razumijem, sta ima smisla raditi u Bosni...” Imas dvije opcije , ili se pocni baviti politikom ili sredjuj papire za radit u inostranstvu .
Znam ja jednog ,vratio se iz Spanije posto je sve ovdje sredio,kucu,imanje,zapoceo i privatluk.Ja mu se u oci zasmijala i pitala ga jel normalan.Nakon godinu dana,sretne me i kaze mi da je tek svatio moje rijeci,ispisao djecu iz skole i vratio se odakle je i dolazio.Jos ga od tada nisam vidjela da je odmor ovdje koristio.
Svaka čast