Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suplja prica, prazni razgovori. Dijaspora ce pomoci. Hoce docice ce na Bascrasiju da pojedu cevape i noga .
Neka kažu jaranima da prestanu kupovati preskupe i idiotski nefunkcionalne stanove u Sarajevu, i bit će još skuplji i lošiji ako nastave. Na Novoj Otoci Bakirov jaro Tihomir nazidao bunkere, jedni drugima gladaju kroz prozor, kažu da neki nemaju ni prozora u sobama, a "Šveđani" kupuju li kupuju, a nijedan tamo ne živi. Sve će upropastiti, stanite ljudi.
Samo vi saljite pare i ne mijesajte se u to kako mi vidimo drzavu u propast
Nije to BiH dijaspora već BPD BiH
Vjerovatno si mislio BDP. BDP su ljudi koji u državi rade, stvaraju novu vrijednost iz dana u dan. BDP nije neko ko je državi okrenuo leđa,dođe 1 do 2 puta godišnje, snima se u onom hotelu u sklopu SCC-a,kako jede na Baščaršiji i potroši 1000€.
Dok je Trojka na vlasti, ne dam marke