Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi face rospijske.... kolko li je ova brakova uništila 😂😂
@Andy. Čime ? Krampom,s obzirom na prizor :)
@Andy. e ako je ova faca uništila neki brak onda je i trebao biti uništen...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nedavno sam se potrefio na granicnom prelazu kada srbijanska policija isporucuje nekog slinu...To stize kombi pod rotacijom,crne uniforme,dva policajca sa oruzijem u rukama,jedan ga izvodi.Covjek bi rekao da isporucuju Al Kaponea.Sa bosanske strane dvojica iz sudske policije,debelo,guzlato kao da tele tovare,opusteno...Pa nije ni cudo da je doticna presla u srbiju nosarlantno.Vjerujem da joj niko ni legitimaciju nije pregledao a ni trazio.
Breaking Bad Bosnian style..
Zena sa mudima
Gledaj mardze klosarke
Prelazila iz BiH u Srbiju i uhapsili je Srbi po potjernici. A sta su nasi radili?
@mario.brokulic Uzeli po dvaes marona za kahvu
jel bilo akcije u zatvoru
Čitava joj familija u kriminalu njezin sin, zet, rodbina, ona sama. Da nema te porodice planeta bi bila ljepsa za zivot :D
znaci presla BiH granicu regularno...
Fol ova lezbača opasna Hahahahahahah
@KevinGarnett21 Hajde joj reci šta u lice, pa ćeš vidjeti.
Isla majci da cijepa drva Zloglasna a dobila 3 godine sa pravom dopusta. Koji vi sistem imate, treba vas hebati svaki dan dok ne probije iz dupeta u glavu
hah ranila policajce i dobila 7 godina, to je u americi doživotna
Opaka gospoja...
vucic narucio Pizzu Margaritu veliku ..i dobio je narudjbu.... heehhhehehehe
Po kratkom postupku,glavu na panj,turci vratite nam se.
ne bih je ni stapom taknuo,fuj
Pa evo ove povezane vijesti nam govore dosta o pravosuđu: 2013. osuđena na osam godina, 2016. na tri godine. I onda 2019. bježi iz zatvora koristeći dopust. Dakle bilo je nekih sto presuda, poništavanja i ostalog. Izuzetno je lako i isplativo biti kriminalac, očito.