Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za onu krmaču sa nikabom ste isključili komentare. A ovdje dopuštate da se šprdaju sa mrtvim čovjekom. Mjenjajte ime u isil a ne klix
pa ovo je sda portal sve je ovdje pod komandom balije bakira i sda shvatite
Krmaca ti je u spavacoj sobi ona smrdljiva
klix, zašto ne ukinete komentare, ionako od njih nema nikakve koristi, samo širite mržnju
mržnja se ne širi nego uzgaja.
Naslo se drustvo,zapricalo se...
zao mi je covjeka, izgleda čestito
iz prve ruke, znaci vis a vis komentara o vjerskoj podlozi za navedeni zlocin..to je jedna disfunkcionalna porodica propalica ne znam tacno ima neki i u zatvoru..
Ovako se pise Klixovci dragi: Kenan Varupa (20) iz Bukve kod Viteza priznao je juče da je ubio kapetana Oružanih snaga BiH Miroslava Stojaka (43) iz Viteza. Tijelo oficira, koji je misteriozno nestao u subotu oko 17 časova kada se "fordom" odvezao od porodičnog doma, juče je pronađeno u kući Varupe. Postoji sumnja da je motiv ubistva koristoljublje. Klupko misterije u vezi sa nestankom kapetana počelo je da se odmotava kada je Varupa vozeći Stojakov "ford" doživio saobraćajnu nesreću u tunelu
kod Žepča, a potom razbijeno vozilo za 1.300 maraka prodao drugoj osobi. Dok je policija sklapala kockice, "ford" se pojavio na internet stranici za prodaju vozila "pik.ba" na kojoj je kapetanov sin prepoznao očevo vozilo. Došao je u kontakt sa prodavcem, kojim mu je rekao da je vozilo njegovo. Automobil je nakon ovoga dovezen u Vitez, a u njemu nisu bili vidljivi tragovi nasilja. Bila je samo flaša od alkohola i opušci cigareta. Kako saznajemo, kada je policija saznala da je sporno vozilo..
..Stojakovo i da je njime upravljao Varupa, mladić je odmah uhapšen. U momentima hapšenja bio je pod uticajem narkotika, zbog čega nije bio saslušan 48 časova. Kada je došao sebi, Varupa je priznao ubistvo kapetana i rekao da je njegovo tijelo ostavio u kući u Bukvama. Kako se ovaj monstruozni zločin dogodio i gdje je Varupa spazio i presreo pripadnika OS, još nije poznato. Prema nepotvrđenim informacijama, nesrećni kapetan navodno je ubijen sjekirom. Međutim, zbog istrage juče u policiji niko..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dopizdilo covjeku nepotizam u OS...vidi ne moze bez stele pa mu kapetan glavni krivac
Comments disabled - Na osnovu dosadašnjih komentara, ovdje iznesenih, mislim da zaista na neke članke treba onemogućiti komentiranje. Samo sam kratko preletio i svaki komentar je ili oblik govora mržnje ili nešto sasvim nepovezano i nepotrebno. Toliko bolesnika iza tastature koji se osjećaju pozvanim da nešto kažu, nalože, zakuhaju... žalosno.
Svaka čast za komentar...niko od tih ne konta da bi se sutra to moglo desiti njegovom bratu, ocu....užas jedan...sladiti se tuđim bolom.
@SamoOna - hvala, vidiš koji slučajevi na komentarima. I upravo sad čitam ova prenošenja srbijanskih naslova, sefer i ratovi, ma porazno.
Upoznali se u kafani... Ubijen od strane 21-godišnjaka... Vjerovatno neki pederlook u pitanju... Otišao kapetan predaleko, pardon preduboko.
Uzvišeni Sotono učini da je riječ o pederlooku, samo nemoj više ovih vjerski nacionalnih motiva.
gay afera
Inaće Bukve su 100% muslimasnko selo vjerovatno su se zapili u kafani, ovaj "sa Bukava" reko da ima brlje kod kuće, otišli njegovoj kući, nadrali se još brlje, slučajno naletili na nacionalne priče tipa vi ste spalili Ahmiće, vi Križančevo selo, vi ste izdali armiju, a vi ste protjerali hrvate iz zenice, ovaj popizidio, kako možeš tako pričati i biti u BIH vojsci i još imaš šahovnicu na ramenu, izvadi pištolj i kabum, Varupa ubio Stojaka, nakon toga u panici nije znao šta će sa nejgovim autom
haha
riješio čojk slučaj, ha ya
po prvi put opoznaš lika u kafiću i istu noć odeš kod njega kući. ne moraš biti sherlock holmes da bi zaključio o čemu se radilo.
Ja mislim da se radilo o pederluku.....da je zena u pitanju,ne bih nista pomislio osim da ju je htio silovati....ovako,sve samo kaze o cemu se radi
dr. watson, mislim da se slažemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo da nisu motiv sex,drugs and rokanje
Ne znam zasto, ali imam osjecaj da je ovdje netko nekoga zelio omrkati, ali bukvalno.
pa gospodo ovo nije kapetan,ovo je satnik,pocivao u miru božjem hrvatski viteze.
koja stoka minuse udara na ovo,jadnici bolesni,svi ste vi teroristi od malenog do velikog. Naravno spokoj vječni Miro Hrvatski mučeniče. Laka ti Hrvatska gruda :(
@Black Knight mamicu ti hrvatsku u sred bosne hebemo.Nemas ti nista sa hrvatskom.A ovo ubistvo nema veze sa terorizmom.Mi kad bi racunali vasa zlodjela od 93.god sve bi vas trebalo streljati.
ime i prezime nepismena amaterska bagro...