Intervenisali vatrogasci
675
Zapalio se voz u Sarajevu, nema povrijeđenih
Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voz stariji od Isusa 3 mjeseca
@Pokemon7 Voz od ranije poznat vatrogascima
treba nam ovo,birali smo gledajte ,mrs i narod i politicari vise fuj smo
Mora da je mašinovođa pušio na radnom mjestu.
Izgleda da dno za bilo šta u BiH ne postoji - mi svako dno probijemo. Važno je da smo mi glasali!!!
Meni se čini da neko laže. U ovom vozu je neko spavao i naložio vatru. Ima takvih napuštenih vozova i vagona u Velešićima, Boljakovom itd. U Sarajevu trenutno u kampovima boravi nekih 5 hiljada ilegalnih migranata. A u devastiranim, napuštenim objektima, vozovima, u privatnom smještaju itd., još 5 hiljada.
daj ba voz iz filma ko to tamo peva
Zapalio se centar solidarnosti i suživota u Banjaluci. Nema povrijeđenih.
Metuzalem se vozo u njemu
nema nigdje ljepse nego u bosni
Shszdhe
" Mi po cetvero u taxi, a vidi oni imaju voz !! !
Voz? Ja sam mislio da sd radi o slikama iz ratnog Sarajeva i da je ovaj "voz" zaklon od snajpera. Spavate li mirno vi koji jos uvijek prioritirate : samo nek je nas na vlasti ??
kao da je 1980-a
haa haa
A uredno ih ima na hiljade zaposlenih sa platama vecim od 1000 KM...I duguju preko 100 miliona KM državi. Leglo uhljebljavanja koje nije bas fency kada se vidi ova slika.
Stvarno........svi nam se smeju..... :(
a mi i dalje bleeeeejimo🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐑🐑🐑🐑🐏🐑🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐏🐑🐑🐑🐑🐏🐏🐏