Biba70
Spol
Ženski
Boja avatara
6477A1
Banovan
Da
Registrovan
12.10.2020.
Komentari
502
Komentari korisnika
Ilegalni migranti muškarci od 20 do 30 godina, Arapi i arapska naselja. Nesposobne vodje i naivan narod. Fildzanistan nam se smiješi. Nasmiješimo se i mi njemu.
Da se Dodik nije nadigo, Dzafer pudlica ne bi otišao u Vukovar. Otišao je da opanjka Dodika iako ga nije direktno pomenuo. Dzafer je Pudlica familije Izetbegović, obična šuperina.
Ne nasjedajte na komentare kamenjarskih pokatoličenih hercegovanaca koji se predstavljaju u komentarima kao Bošnjaci. Isto tako se čuvajte SDA botova kojima je sad i Zvizdić neprijatelj Bošnjaka. Mi smo BOŠNjACI. Gotova priča.
Moraš shvatiti da naši fudbaleri nisu krivi. Oni ne znaju, nemaju znanje za veće rezultate. U našoj kompletnoj ligi nema igrača kojeg bi kupio neki prosječni evropski tim. Spustite se na zemlju.
Propast našeg fudbala, sporta, kulture počela je kada smo na vlast doveli garnituru mladomuslimanskih budala čija najveća zasluga jeste što su robijali zbog vjere. Bakir kaže da nije Bošnjak ko ne klanja. Drugim riječima, hebo i fudbal i kulturu, važno je napuniti dzamije. Pune dzamije, puno glasača za SDA.
Vidite šta znači ulaganje u fudbal! Sjetite se uvodjenja vjeronauka u obdaništa. Sjetite se takmičenja djece u učenju Kur’ana. Pogledajte koliko džamija imamo. Jesmo li bolji, pošteniji? Nismo! Sahranili smo obrazovanje, kulturu, a vidite da smo sahranili i fudbal.
Ama neznalico glupa. Igraju i naši srcem, ali nemaju nogometno znanje! Halo, pogledaj imena i gdje igraju. Za ove naše nisam nikad čuo dok nisu zaigrali za reprezentaciju. Ne igraju nam djeca fudbal nego se bave drugim stvarima. Važno je bilo uvesti vjeronauk u obdaništa! Halo!
Nema nove djece. Ne padaju s neba. Treba raditi, ulagati, popularisati fudbal i opet čekati deset godina rezultate. Ne može se toliko popularisati vjera, praviti dzamije u svakoj mjesnoj zajednici, a očekivati uspjeh u fudbalu.
Nije Pjanić trebao dozvoliti da ga Neimar pobijedi u lajkanju. Mogao je dati bolji komentar!