Sutra detalji izručenja
0
Vuk i Herak za nekoliko dana stižu u BiH
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kreteni,,,kratko i jasno,,,vukovi...fujj
samo ostavi podatke da ti se mogu javiti, pa da vidimo ko ce biti retardiran...
j3bo ti edin majku i sestru, daBogda ti se i cijela edinova familija na njima izredala...majmune retardirani
Edina poznajem citav zivot. Znam i njega i njegovu porodicu veoma dobro. Smatram da je vrijeme da prestanete sa glupim prijetnjama/osvetama i sl. Kanite se uzimanja tudjeg posla, sud je taj koji je nadlezan za ispitivanje istine. Zamolio bih vas da pogledate povijest Amarove porodice pa je uporedite sa Edinovom. Tada cete doci do potrebnih zakljucaka. PRESTANITE sa prijetnjama. Ako vec hocete da nastavite ostavite licne podatke da vam se mogu javiti. TOLIKO...
seljak j...li ti sve glupo i da mi je brat ako je trazi nek dobije!!!jel sad jasno??!!!!stoko neodgojena!!!
@ihhhhhhhhhhh \"jer ne vjerujem da su ga namjerno ubili\" eto slucajno su mu metak u sred cela uvalili, pi.cka li ti materina,kako bi reagovo da je to bio tvoj brat?
o kakvoj osveti ba pricas,jarane,sta zakuhavas beze... sud je tu da odluci..a ako cemo iskreno ubistava je bilo i bice,a samo se za ovo digla prasina,koji je k....ovom narodu,da se nekim obicnim momcima kola lome,a mnogo veci kriminalci slobodno se setkaju ulicama grada...sto se narod ne digne pprotiv siptara koji haraju gradom,sto se ne digne kad se druga ubistva desavaju...???ja sam ipak na strani ovih momaka,jer ne vjerujem da su ga namjerno ubili,a posebno ne u razlog koji navode mediji....!!!!samo pravda na vidjelo!!
e vidis od smrtne, pa dozivotne, pa dvadesetogodisnje robije spadosmo na robiju od 10 godina... tako to ide... kako vrijeme prolazi sve vise padaju kriteriji... ne kaze se djaba da je osveta jelo koje se hladno servira
Hajmo ubice Hodite u svoju rodnu Bosnu da vas ogulimo
Očekujem barem za svakoga po 10 godina zatvora i konačno izmjene i dopune KZ kako bi se kazne za nošenje oružija značajno povećale. P.S. Šta će ove gluposti o Aidi A. ovdje? Neki paćenik zaljubljen u nju prosipa frustracije. Ljubav ne poznaje granice...kraj priče bilmezi.
commi druze ima ovdje jos kandidata za kineski recept koliko mogu da vidim!
Tanka je linija što spaja i razdvaja http://en.wikipedia.org/wiki/PTSD
aida aida,ne donosi na kopile vlaško ovamo,dosta nam je ba toga,odete u smrdiju,napumpaju vas vlasi,i nogiraju pa se nama vratite NE VRAĆAJTE SE SA MALIM VLASIMA
ima neko enciklopediju u kojoj bih mogao pronaci nazive boleščina od kojih boluju komentatori na ovom forumu? isplata odmah!
Ahahahaaaa Dodji da ti uručimo medalju!