Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar kvalitet rasvjete, radi i kad je oboris.
tako je roki, nek si ti nju oborio.
Ne brini Laaaki, zalemićemo to
Udario je u stub javne rasvjete, ili u banderu, a ne u javnu rasvjetu.
povraca mi se od vas i vaseg BMW’a i nabildanih misica bradica tetoaza ljutih pogleda klosari nitkovi zaostali neandertalci izkompleksirani jadovi sa 4 para gaca u latici i isti broj carapa smrdite na jeftine parfeme sa odjecom lohotnom sa pijace al ipak daj bmw....
@Prvadrinskaudarna, valjalo je sve ovo nabrojati ali svaka ti je zlatna. Danas sam isao do Ilidze i shvatio da smo stoka u svakom pogledu. Prolazenje kroz crveno je normala, zaustavljanje i parkiranje na autobuskim i trolejbuskim stanicama kultni cin snalazenja. Pjesaci su u konstantnom stanju ruskog rulleta. I kad mi neki kaze da smo civilizovano drustvo!!! Grohotom bih zaplakao!
@Prvadrinskaudarna Potpuno se slažem, baš neandertalci. Samo moraš malo poraditi na poznavanju pojmova, latica je dio cvijeta, dok je laDica dio namještaja gdje se ostavljaju gaće i čarape (ili šta drugo).
Oduzmite papku vozačku
Nije za svakog zadnja vuča. Polozio za koku i maslenicu i misli da zna driftat eee :)
Sreča pa nije pala na alfu pokvario bi se i dalekovod i brana u Jablanici
Hahahahahah
Policija pod reflektorom vrsi uvidjaj, novi sistem policijski sluzbenika.
ubili čojku đipa
Šta će tu golf?!
Ja sam vec ranije govorio da sigurno 30-50% vozackih kupljeno!
Pade sijalica kad i lender na mjesec......
Zao mi rasvjete,sreca nije smrtno stradala.Kazem ja vec odavno da su u BiH losi vozaci.
Je li povrijeđen Golf?
Na GolfA? Stvarno? Buhahahhaha, sve seljacko. xD
bice od osiguranja nove felge za golfa hahahahha
Bandera od ranije poznata policiji