Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovi nacionalista. Šta vam smeta zajednička vojska? Pustite ljude da rade svoj posao. Oni su pucali jedni na druge sada su radne kolege. Oni su sada zajedno, a gdje su političari? Kuda vode ovu državu? Zapitajte se!? Ja sam Nedžadov prijatelj, zajedno smo x puta sjedili u busu dok smo putovali za Bihać na posao, bili jedno vrijeme u istoj jedinici i dobro ga poznajem. Bio je u dugovima, imao loše žensko društvo i tu je zaglibio. Krivim ga samo što se nije sukobio sa istinom, a ne ovako kukavički pobjegao ostavivši ženu i troje malodobne djece. A vi samo poziovajte na nacionalizam i mržnju. Nema od toga ništa.
razlika je loša materijalna situacija od sitaucije da je trošio mukotrpno zarađenu plaću na način koji nije trebao zbog žene i troje djece.
Nisu to čista posla.Vojnik da učini samoubistvo pa to je zadnje smiješno.Treba to istražiti pa onda tvrditi tačnost.Neka mu je rahmet.
neka je njemu rahmet
ako se ubio ..rahmet...su ga ubili ..onda ubite i vi jednoga ..nemojte ostati na finom ponasanju ..i jnjega je majka rodila pa neka i ubicina majka plete crnu vunuuu!!! poserem se na nas merhamet ..
poruka bosnjacima nema za vas mjesta u srpskoj republici sa manjace porucuju vuci
samo bog dragi sve zna,kako god nedze vise nema... neka mu je rahmet,a porodici sabur.. bivsi radni kolega...
Prije mjesec dana sam bio u karsarni u Banjoj Luci 7 dana, inace sam Bosnjak i radim u vojsci u Sarajevu, u tih sedam dana nije bilo nijednog problema tipa nacionalizma ili slicnog tome.Ovdje je rijec sigurno o samoubistvu.
Obicni vojnik prve klase ima neto platu 1000KM, koja je redovna.
DA DA, ISTO KAO STO JE ONA DZAMIJA SAMA SEBE ZAPALILA .
covjek je bio stariji vodnik, dakle ovo za otpustanje otpada...
Koliko je Nedzad imao godina? AKo je imao 35 ili je ulazio u 35 ostaje bez posla jer mu ne produzavaju ugovor. NATO standard. AKo je imao dugova i veliku porodicu, siguran sam da je to mogucnost njegovog sloma!!! Pokoj mu dusi!!!
poznavao sam nedžada i 100 % sam siguran da se nije ubio !!! ako ovo ovako prođe , znajte da monstrum hoda po toj kasarni !!! zapamtite srbi !!! ni vi po krupi nećete više hodati rahat !!! zaklinjem vam se Bogom Svemogućim !!!
Nemojte ljudi da bude kao i u slucaju kada je Bosnjak zapaio dzamiju, a dok se to nije utvrdilo, svi su sumnjali da je na nacionalnoj osnovi. Nazalost, vremena su teska i samoubistava ima mnogo, ponajvise zbog psiholoskih problema, emotivnih, pa i ekonomskih, ovisnosti...itd. Sacekajmo da vidimo sta ce istraga reci, neka bude mjesovita komisija. Iskreno saucesce porodici.
a mozda se od stida ubio, ko zna