Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kud ceš na kamion covjece
Često vozim ovom cestom i garantujem da nema ludih ljudi nego na toj cesti. Sve poslije lašve je ludilo
Prosječni BH vozač ima problem što misli da je on jedini i najvažniji učesnik u saobraćaju, a saobraćajnice su njegovo privatno igralište. On može, on zna, on smije tako da vozi, a ostali su idioti jer poštuju pravila saobraćaja i zdravog razuma.
Prvi smo u Evropi po broju saobracajnih udesa po glavi stanovnika. Zasto? Pa ako cemo biti objektivni, odgovor je jednostavan, a to je nas primitivizam! Tesko je to priznti, ali to je tako!
reci ce ne valjaju ceste, ne valjaju auta, ne valjaju zakoni, ne valja sudstvo..ima i ovog, al u principu je to sto si rekao
Toliko mala zemlja a prvi smo u Evropi po saobracanim udesima po glavi stanovnika. Dali smo se ikad svjesno upitali u cemu je greska jer kubikaze motorni vozila ne postuju ogranicenu brzinu putne trase kakve god da su .
Zamislite da Ambasador BiH u Americi, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji učestvuje u odabiru ili štimanju stranaka koje će činiti vladu tih država..... Nepojmljivo jelde??
zamisli da je SDA imala vecinu sa tim strankama ona bi formirala vlast, al nije imala. tako da te suplje sto ponavljate po matrici mozes okaciti macku o rep. jedino vam je uklonio kocnicu koju ste dobili kupovinom preletaca.
Bolji clanak bi napisalo dijete u 6. osnovne.