Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo je njega ranije vjestacit, nakon pocinjenog djela je kasno
Sin Gabriel, otac mu stari diler i narkoman Ševa. Majka je umrla prije 5 godina, od tad se dijete brinulo samo o sebi, zimi drva skupljalo i bilo prepušteno samo sebi, u školu u bermudama dolazilo. Tetka Ivana, majčina sestra se dugo borila da dobije skrbništvo nad Gabrielom ali bez uspjeha. Ne pravdam dijete ali ništa se slučajno ne dešava... sreća nije znao rukovati pištoljem inace bi bilo mnogo vise žrtava.
Predpostavljam da niko u školi,komšiluku i familiji nije čuo za socijalni rad.
Morate mijenjati zakon!!!!
eto bas se usrecio sada, oznacio se do kraja zivota kao olos
Sve dolazi iz porodice a to je najmanje što danas imamo, na našu veliku žalost bojim se da će se ovo sve više dešavati jer djeca odrastaju bez ikakvog roditeljskog nadzora uz mobitele, društvene mreže i Google
Lezace na maloljetnickoj psihijatriji BEZ IKAKVOG OBEZBJEDJENJA po osoblje i ostale pacjente
U moj vakat nastvanik ti opali šamarčinu u školi, dođeš kući jave ti roditeljima i onda te još otac prebije.Danas se nastavnici izvinjavaju nroditeljima što su im djeca nevaspitana i neodgojena.
Ziva istina
Sad ga slobodno pustite,on je ime napravio. Kad je trebalo da ga zatvarate i vještačite tad ste kitu drkali... Sve je propalo u ovoj zemlji svakako
Ako mu suditi nemogu u ludnicu ga do punoljestva. Sta treba pustiti ga da hoda okolo, mamu i babu u zatvor dok ne bude mogao odgovarati. Koje ovdje lud vise, kako da pustimo djecu u septembru u skolu, ovo kako se kome ćefne pravdu u svoju ruke a jucer se rodilo.
Vide djeca da sila i bahatost prolaze i sami ulaze u taj film. Danas biti kulturan i pošten se ne isplati, očigledno. Sistema nema, država samo na papiru.
Sve je do pojedinca, međutim da je stabilne države i taj pojedinac bi razmislio glavom prije nego počini glupost. Nisu problem samo djeca, problem je ponašanje odraslih i to likova na poslu, državnoj službi. Poznajem lika u državnoj službi za čije ponašanje svi znaju, ali niko ništa ne poduzima. Lik lučem traži belaj, da mu neko glavušu razbije, ali valja zbog govneta sutra robijati.
Kakva vjestacenja? Metak u celo i rijesen problem. Ovaj sistem je za debile i propalitete.
cim sta urade odma na psihijatriju kasno je tada sve ...
Kakva psihijatrija, palicu i opleti...
Hajd' mašala neka su se svi uključili i 'trasirali pravce djelovanja'. Neka su počeli lezihljebovići budžetlije da nešto i urade.
Nedam se da je delikventov boravak u policiskoj stanici pametno iskorišten.
Ne može biti neuračunjiv jer je znao šta se desilo u Srbiji, prijetio je i namjerno ostvario naum. Krivično je potpuno odgovoran.