Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek naša policija vidi na 200 m da se nije vozač vezao pojasom
I treba da vidi. Ali treba i ovo riješit. A ti se veži zbog sebe.
Ovdje nesto smrdi cuj nije zlocin iz strasti.. Onako ona trazila da ode do capljine pa pjesacila prema međugorju. A prijateljice nemaju pojma gjde je posla samo znaju da je trazila prjevoz do capljine ko fala nisu je pitali gdjes..ovo smrdi zesce ili nekog kriju ili su toliko nesposobni.. Go usere međede fasisticko talibanski koja mrznja u tebi cuci da svaku smrt suprotne nacije stavljas u neka nacionalna ubojstva..
Bit če da je sama sebe udavila i odvukla do rijeke. Svakako nije slučajno ubistvo, očigledno dobro planirano ..
...ako je zadavljena,pa bacena u rijeku ubojica je morao ostaviti trag za DNK.Razloge zasto je na dan putovanja u Sarajevo odlazila u Capljinu i kod koga,gotovo je sigurno,morale bi znati ili njena majka,njene prijateljice,drustvene mreze ili njen mobilni telefon...pozovite FBI pa cete vidjeti kako se brzo otkriva pocinitelj...
zlocina za svaku osudu i najstroziju kaznu ,ali cinjenice koje su dostupne da je nesretna kazala da ide sa jaranicom a nije otisla nego je imala drugi plan, drugo ta jaranica odbija saradnju sa policijom, trece sta je radila u Capljini koji je motiv tog odlaska ...za nasu policiju ovo je misterija a trebalo bi da slucaj vec rijesen ako su se tolike agencije kako kazu digle
Mislim da se obdukcija prebrzo zavšila bez ikakvog razloga. Brza obdukacija je OK da bi se znali uzroci smrti a poslije toga detaljno sa ponavljanjem svih patoloških nalaza, analiza i vještačenja. U ovavom slučaju dati zeleno svjetlo za sahranu tako brzo nije opravdano po meni ( po mnogima ).
Treba napomenuti i da je Nina bila samohrana majka. Treba i biološkog oca ispitati, koji nije imao mogucnost vidjeti kcerku. Zvuči nenormalno, ali sve je moguće.
Mislim da bi trebali detaljno pročešljati prijateljicu, koja kako kažu odbija pričati sa policijom. Tu nešto opasno smrdi. Vjerovatno je imala momka, jer je provodila ljeta na Trebižatu u Ljubuškom, pa je vjerovatno upoznala nekog momka. Mislim da je to podijelila sa prijateljicom.
Ovaj zlocin kao i mnogi ce uci u " tamni broj",,zato sto se nikada nece saznati-----licno smatram da je likvidirana planski, jer neke cinjenice ukazuju na to,, prvo majka joj je dekanesa,, drugo unuka je poznatog politicara,,, dakle iza ovoga se ne krije nikakav psihopat, niti ulicni pijani siledzija nego neko pedantan koji zna sta i kako treba uradit da se nedozna....dva: Mozda je sjela u auto s nekim kome vjeruje,,,
Zašto je kremirana????
a šta očekivati od škuturije, vjerujem da se znade ko je to gnusno ne djelo uradio, al, valja sve sumnjive tragove ukloniti, i na kraju će biti pojeo vuk magarca sve oFce na broju..sramota sramota, i šteta za ovaj mladi naraštaj što nemaju neku mogućnost da svi odu vani da jednom prodišu punim plućima
100 SLUČAJEVA MISTERIJA. Ili neko radi da bude misterija ili je naša policija teški seljakluk, koja traži da im platiš duručak što nisi vezo pojas.
Ovo je jos jedan slucaj slican Dzenanovom i Davidovom ubistvu, koje nece do kraja birti rasvjetljeno. S tim da su ovdje motivi slicni kao kod Dzenana. Ali ubice nisu mocnici, nego kamenjarski srbi, pa ne zele da se otkrije pravi ubica, da ne dodje opet do porasta tenzija. Da je ubio Bosnjak, vec bi bio nadjen. A ubica je vjerovatno zavrsio kao i Oliver Knezovic.Nece na zalost biti pravde ni za Lanu.
Pa i niste bas puno detalja otkrili Klixe, sta je sa obdukcijom, koliko je proslo od vremena smrti do zadnjeg pojavljivanja na nadzornim kamerama, itd, itd.
i opet sve po starom kad se mladi zivot ugasi sve se zavrsi sa recenicom "Pravda za _____" Tuzno ali istinito sto drzava nista ne poduzima vec naprotiv i oni samo govore Pravda za ... a nista ne poduzimaju da se pravda zadovolji PRAVDA ZA LANU PRAVDA ZA DAVIDA PRAVDA ZA DZENANA