Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da su zeni dosadile muke zbog nasilja.... Kad nema zakona tako i treba.
sranje....
Nije primjereno ali ne mogu da se ne nasmijem komentaru br.4 od Crni_humor. Bosnian dream ahahaha
@bosanceros gurni ga svojoj materi u paksu pa joj ga potom onako vruceg i smrdljivog metni malo u usta njena prljava smrdljiva lojava.
pa dobro ljudi, sta ste je odmah napali. mozda nema zena dovoljno velik frizider.
KOLIKO TO JE BILA STARA NANA KADA SU JE TURCI PROTARABILI?
@kjafir Poruci mami i sestri da mi polizu moj svjeze oprani anus,i da mi nakon toga popuse moje cisto spolovilo smrdljivko jedan.
kad ovo zensko ovako uradi,ovako mlada- sigurno je bilo: ili ona ili on. bolje on.
JOS JEDAN PRIMJER RETARDIRANOSTI IZMETSLAMSKO BOLESNJACKO MUSLIMAJMUNSKE STOKE HALAhovog POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE TARABIO DEVETOGODISNJU AISU A KAD JE NAPUNILA JEDANEST GODINA I BILA OFUCANA, ONDA JU JE BACIO U SVINJAC DA UZIVA U IZMETSLAMU!
Zbog sumnje da je izvršila ubistvo svoga muža F.B., rođenog 1959. iz Zenice, službenici PU Zenica sinoć su u Raspotočju slobode lišili B.N., rođenu 1978. iz Poljske. ja nista ne skonta. stvarno sam paglu
bolje nije ni zasluzio lojavko a i ove glupace poljakinje, gdje njega samo gurbeta nadje...
pametna !!!!!!kakve koristi od muskarca,nikakve
Tako vam je u muslimankom karakazanu tamnom vilajetu gde je ajatolah efendija Ceric allah i batina .
a jes vala i bio za govana
ahha ulica lopate :)