Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj ko ima 15k neplaćenih kazni mora u psihijatriju, a ne da se i dalje vozika i kao tempirana boomba šeće po gradu.
Rekoh li vam da je Farisa ubila DRZAVA i VLADA! Klosar ubica im je samo produzena ruka! SISTEM i VLADA, nepotizam i manipulacija gradjana zarad vlastite koristi! Jer da nije kriminala, droge, manipulacije, inih zjala i buba, SISTEM bi propao!
Za nošenje oružja bez odobrenja min 3 godine robije uz društveno koristan rad ali i dozvoliti policiji da detaljno pretresa vozila i te tzv štekove gdje kriju oružje jer im to sada zakon ne dozvoljava bez odobrenja tužioca.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nek se sad pohvali Katica kako rade dobro svoj posao...
Hajmo raja, izvrsite pritisak na novinare i policiju da se saznaju informacije o osobi koja je prinadjena u miljacki sa kesom na glavi. Policija je expresno objavila da je samoubistvo bez ikakvih informacija ni ko ni sta. Da li ovo neko iz politickih krugova krije i zataskava?
tzux876@ Šta ti i je bolan nemaš pojma šta su sve ovi iz vlasti spremni kad sarađuju sa najopasnijim narko bosovima koji su već u svijetu i jedan broj policajaca ubili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jadovi jadni cuj ubiti momka bezveze. Rekao bi zivotinje ali one ovo ne rade...nek se kazne maksimalno kaznom za primjer ostalima.
Nema vlasti nema drzave i onda svak moze sta hice jer znaju da nece dobit nikakvu ozbilknu kaznu il ih malo kofle zatvore pa ih puste iz zatvora il jewnostvano pobjegnu
DOZIVOTNA KAZNA
Sto ga ne ustroje i tako puste dok ne iskrvari smrad ...
Isto kao sto je ona osoba u miljackoj sa vrecom na glavi pocinila samoubojstvo. Mos mislit. Uzas sta se dogadja u tom Sarajevu a vi svi stoka sutite. FUJ
Bravo Bosno i Hercegovineo..
Treba ga osuditi kao u americi na 3 doživotne kazne(33 godine) da strune u zatvoru. Samo, što će vjv nakon dobrog vladanja biti pušten uz uvjerenje da više neće takvo što počiniti.
Samo me zanima koje će mu olakšavajuće okolnosti naći sud pri izricanju kazne.
Da se tetka dobro pucala sa nekima iz vlasti.
Ma nije ba on kriv. Kriva je drzava i sistem koji to dozvoljavaju. On samo ima toliko godina da ga to ne uznemirava. Svi smo sa 23 bili blesavi na svoj nacin 😁
15.000 neplacenih kazni da mu je policija oduzela vozilo na vrijeme vjerovatno bi našli i oružije. Do ovoga nebi bi došlo ovo je direktna odgovornost ministra Katice i Komesara policije. Tuzilastvo treba pod hitno protiv ministra da podnese krvicnu prijavu.
Pitanje za nadležne organe kako je ovo moguće u pravnoj državi!?
Ovakve spodobe svako malo treba kontrolirati, ograničiti im kretanje, istjerajte tu muriju iz kladionica neka obilaze i kontrolisu ove tempirane bombe za koje ne znas kad ce koga da ubije, znali ste nas terorisati za vrijeme korone...
A ko mu je dozvolio da ima 15.000.KM kazni nego policija to se fino saceka ispred kuce i kad krene sa vozilom oduzme se vozilo i unisti se presom a njega u zatvor...
Nije policija nego zakonodavci i sud. Vidiš da policija uradi svoj dio posla - napiše kaznu, uhapsi, itd. Dalje nije na njima.
Napisu mi kaznu zbog ne upaljenih svjetala trcim da je platim isti dan.
Razmišljam o povratku iz DE u svoju BiH i svako malo gledajuči šta se dešava bojim se pogrešne odluke a VOLIM BiH i naše ljude svih nacija.