Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dionica koja neiživljenim glupanima služi kao trkalište.
Hajmo sad pricat kao da mi nismo nikad brzo vozili ovom dionicom. Nije problem brzina, nego preticanje da predjelima gdje cesta nije vidljiva. Milion puta mi se desilo da idiot pretice iako idem iz suprotnog smjera
I policajcima koji smatraju da oni nisu duzni da koriste sigurnosni pojas. Kad je neko vidio policiju da koristi pojas u voznji!?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo sudari. Pa ljudi vozite sporije i opreznije... Ma beskorisno je govoriti. Ponoviti će se ovo. Nek premminuli počiva u miru...
Ovdje svi pametn i svi mudri , kada sjedu za volan iste greske prave ,al hvala bogu ne desava se 10% nezgoda koliko smo mi aljkavi i neodgovorni kad je saobracaj u pitanju, od tehnicke ispravnosti do alkohola.
Primitivizam vozaca i male kazne su smrtna kombinacija
Samo povećati i to drastično kazne i za najmanji saobraćajni prekršaj, pa će tako paziti i vozači i pješaci i biće manje ovakvih i sličnih udesa.
Preticanje
Nije pretincanje. Ko pretičw policiju. Policaja stajala iza krivine, čovjek je majci koja prodaje jaja pored puta sta da nešto kaže.
Samo ne preticati na ne preglednoj krivini i nemaš problema ako normalno voziš.
Pitam se samo kakvu je ulogu imao za vrijeme agresije on i njegovi najbliži clanovi porodice, a primo je platu od Turaka 😔
Znači čovjek.
Stanko Jošilo... laka mu zemlja
Stanko Jošilo. Čovjek poginuo pred očima svoje majke. Pokoj mu duši!
Brzina je ta koja ubija a ne dionica.
Tu se vozi kolko moze
Adrenalin je cudo.. A sudstvo , mito, korupcija na vrhu..
....spuz je zafrko brzinu....
Deonica za Sarajevske kockaste glave i sarajevski sljam.Zao mi je toga momka sto ga je drzava ubila.
Samo kamere i kazne..taj put je izivljavanje pojedinih... Cijelo Trnovo kamerama pokriveno Nasi nisu u stanju nista...