Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto rekle stare nene : gluho i coravo bilo!
Treba je na dozivotnu, gdje je smrtna kazna!!
sine kad bi je stosem opalio mislila bi da ju je voz udario
muskarac koga zena zadavi i ne treba da zivi
@ Eeeee..Da. U pravu si. Vama iz RS nisu interesantna ova pojedinacna ubistva. Vi ste se specijalizirali za masovna., genocid i ratne zlocine.
uh jest hajra jaka u rukama... žena-udav
A šta bi juče u \"srpskom\" Doboju.
@ Eeeee živjećete više , al u k.u.r.cu...to je dobra strana rata
kakav ba beograd, ovo je neki s romanije...
da, bas je u BG mirno, a lider mirovnjaka je Legija, Kristijan, Cecina garda i ini slicnog profila kao i njihovi nasljednici
je kurs samoodbrane, upisite i vi za samo 50 KM mjesecno.....udavite nasilnika Skola samoodbrane \"udav\"
Yebo te, al\' ti zavidimo.
E moji vi, kada su u Sarajevu živjeli Srbi (a bilo gotovo duplo više stanovnika u gradu), to je bio miran grad i centar kulture. E eto vam sad vaša multietničnost, nema Srba i Hrvata pa sad sami sebe....... U HB i RS je mirno, milina Božija.
svasta