{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Sarajevu žena u liftu rukama udavila muškarca

S
28.12.2009. u 15:25
0
14
U Sarajevu žena u liftu rukama udavila muškarca
0
U Sarajevu žena u liftu rukama udavila muškarca
Foto: Arhiv
Dežurnom operativnom MUP-a Kantona Sarajevu jučer je u 10.30 sati javljeno da je u liftu na osmom spratu zgrade na Trgu heroja 32 pronađeno tijelo 61-godišnjeg Age Smajića iz Sarajeva.
Tijelo preminulog je vozilom KJKP “Pokop” prevezeno u prosekturu Bare, gdje je izvršena obdukcija i gdje je utvrđeno da je Smajić ubijen odnosno udavljen rukama.

Zbog sumnje da je počinila ovo ubistvo uhapšena je 58-godišnja Hajrija Vejfilovski.

Inače, Smajić ne stanuje na adresi gdje je pronađen, nego je bio u posjeti uhapšenoj, s kojom se viđao u posljednje vrijeme.

Prema riječima komšija, koji su i pozvali policiju, jedna od stanarki tog ulaza je po izlasku iz svog stana ugledala Hajriju Vejfilovski kako stoji pored vrata lifta koja su bila otvorena.

Držala se za glavu i govorila "mene ništa ne zanima", dok je Smajić u liftu na podu kabine ležao na leđima, desna ruka mu je bila prebačena preko očiju, noge skupljene i nije davao znakove života.

Ljekari hitne pomoći su po dolasku na lice mjesta konstatovali smrt, a na vratu preminulog su uočene neobične povrede koje su izazvale sumnju. Međutim, sudski vještak medicinske struke se nije mogao izjasniti o uzroku smrti dok ne obavi obdukciju. Motiv ovog ubistva policija nije saopćila.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: